2013 FSilva En Fernando Silva és un ensinistrador reconegut internacionalment que aplica una gran diversitat de tècniques per desenvolupar habilitats complexes en gossos però també en tota mena d'animals. Prepara animals per cinema i televisió i aplica teràpies de modificació de conductes amb uns nivells d'exit molt grans.

201305 FSilva TeoriaFeia temps que volíem fer un seminari per millorar els nostres mecanismes d'ensenyament d'habilitats i conductes als nostres gossos. Veure a en Fernando treballar amb els gossos fa molt més evident que qualsevol exposició com ha de fer-se, la importancia del detalls, del moment de la recompensa, de l'existència de diversos procediments i tècniques per aconseguir un mateix resultat i sobre tot de la ilimitada paciència que en Fernando ha demostrat (amb els gossos i amb els guies) i que, posiblement, sigui un dels pilars del seu exit.

201305 FSilva Ramon201305 FSilva AnaEl curs ha comptat amb participació d'onze gossos i això ens ha permés que en Fernando pogués demostrar les seves tècniques amb tots ells i poder realitzar molts exercicis sota la seva supervisió directa. Els coneixements previs dels asistents pel que fa als mecanismes d'aprenentatge i el treball amb clicker ha posibilitat dedicar-se amb efectivitat al treball amb els gossos, sense haver d'entrar massa a fons en els mecanismes bàsics d'aprenentatge que hi ha al darrera.

A banda de gent del club i de persones vinculades a Can&Dos, que han col·laborat amb l'organització del seminari, hem comptat amb la participació d'altres persones a les que volem agrair la seva participació i bon esperit, especialment en el cas de l'Ana amb la Suri i en Ramon amb la Pepa que han vingut des de Cantabria i Galicia per aquest seminari.

Han estat tres dies intensos i cansats per guies, gossos i ponent però ens queden nous coneixement, la vivència d'haver-los treballat, l'evidència d'haver-ne vist els resultats amb el nostre gos i amb altres i el record de la bona estona passada. Aquest seminari d'en Fernando serà un d'aquells que recordarem per molt de temps. 

Teniu més fotos a la pàgina Picasa del club

201305 FSilva Hippy201305 FSilva Noa

201305 FSilva grup i

FaLang translation system by Faboba