8 nov 22 Nova edició de les sessions d'entrenaments amb en César Martínez que, un cop més, han estat molt profitoses per tots

MiaFa un parell d'anys que vàrem decidir anar organitzant entrenaments amb persones de fora del club que consideressim un referent i que ens poguessin ajudar a tenir una altra visió sobre els entrenaments i la pràctica de l'agility.

En César, del club Thunderdogs de Galicia, va ser un dels primers convidats i ens va agradar com podia adaptar-se a persones i gossos de qualsevol nivell. També el seu profond coneixement de l'agility i tot el que el composa: persones, gossos, recorreguts, esperit i la seva capacitat didàctica i de motivació per tots els alumnes.

També com a instructors ens ajuda entendre les seves tècniques i els seus consells a la gent del club que participa dels seus entrenaments.

Z63 2438

El primer cop que va venir al club ja vàrem tenir clar que el tornaríem a convidar i, després d'aquest tercer cop, seguim tenint clar que tornarà a venir.

Es un clar referent dins el nostre club i el nombre de "fans" tant al Cànic com entre persones d'altres clubs que també han participat als nostres entrenaments va creiexent cada cop que ve.

Gràcies i fins la propera!

FaLang translation system by Faboba