Mercè (Harpo)
Buffet hivern 2011
CREPeS DE TINTA FARCIDES DE FORMATGE BRIE
Ingredients: (per 4 persones - uns 16 crepes)
- 250 gr de farina
- 4 ous
- Una espurna de sal
- 1/2 litre de llet
- Una cullerada de mantega
- 2 bossetes de tinta de calamar
- 300 gr de formatge brie
Preparació:
En un bol barrejem la farina, la llet, els ous , la sal i la mantega (que haurem escalfat per tal que estigui desfeta) i les dues bossetes de tinta de calamar fins a tenir una masa líquida uniforme i la deixem reposar una hora.
Untarem una paella amb una miqueta de mantega i hi posarem un cullerot de massa que extendrem per tota la paella fins que la massa quedi molt fina. La deixarem un parell de minuts per un costat, i després amb una espatula li donarem la volta i 2 minutets més per l'altre costat i retirar de la paella.
Farcir amb formatge brie.
Nota: Si quan acabeu de fer-ho s'han refredat molt, doneu-li un cop de microones i així el formatge està molt més cremós i gustós.