Emboirat de pebrot i bacallà (Boira Nadal 2008)
(pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà)
Ingredients:
- 500 gr. de troços de bacallà dessalat
- 1 ampolla de crema de llet
- 1 got d’aigua
- d’oli d’oliva
- 2 grans d’all
- Julivert
Preparació brandada de bacallà:
- Bullir el bacallà entre 7 i 8 minuts.
- Sofregir els grans d’all a l’oli d’oliva.
- En un bol barrejar el bacallà esmicolat l’oli amb els alls i la crema de llet.
- Passar-ho pel minipimer.
- Posar el julivert i fer una volta de minipimer
- Posar-ho en una safata i 10 minuts al forn.
Preparació pebrots del piquillo:
- Comprar un pot de Pebrots del piquillo sencers ja cuits, omplir-los amb la brandada de bacallà
- Un cop farcits posar-los en una safata de forn
- Fer una beixamel i posar-la per sobre amb formatge ratllat i gratinar-ho al forn.