Emboirat de pebrot i bacallà (Boira Nadal 2008)

(pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà)

Ingredients:

  • 500 gr. de troços de bacallà dessalat
  • 1 ampolla de crema de llet
  • 1 got d’aigua
  • d’oli d’oliva
  • 2 grans d’all
  • Julivert

Preparació brandada de bacallà:

  1. Bullir el bacallà entre 7 i 8 minuts.
  2. Sofregir els grans d’all a l’oli d’oliva.
  3. En un bol barrejar el bacallà esmicolat l’oli amb els alls i la crema de llet.
  4. Passar-ho pel minipimer.
  5. Posar el julivert i fer una volta de minipimer
  6. Posar-ho en una safata i 10 minuts al forn.

Preparació pebrots del piquillo:

  1. Comprar un pot de Pebrots del piquillo sencers ja cuits, omplir-los amb la brandada de bacallà
  2. Un cop farcits posar-los en una safata de forn
  3. Fer una beixamel i posar-la per sobre amb formatge ratllat i gratinar-ho al forn.
FaLang translation system by Faboba