COULANT DE XOCOLATE BLANCA - Oriol (Trufa) Nadal 2006)

INGREDIENTS PER 4 UNITATS:

  • XOCOLATE BLANCA 105GRS.
  • MANTEGA 85GRS.
  • FARINA 42GRS.
  • SUCRE 25GRS.
  • OUS: 1 UNITAT
  • ROVELLS D'OU: 1 UNITAT

ELABORACIÓ:

  1. POSEM LA XOCOLATA I LA MANTEGA A FONDAR AL BANY MARIA O BE EL MICROONES.
  2. BATEM ELS OUS I ELS ROVELLS I AFEIGIM LA FARINA I EL SUCRE.
  3. BARREJEM LA XOCOLATA FOSA AMB LA BARREJA D'OUS.
  4. AGAFEM UNES FLANERES, LES PINTEM AMB MANTEGA I LES HI PASEM UNA MICA DE FARINA PER TOTES LES PARETS PER EVITAR QUE S'ENGANXI.
  5. POSEM LA MASA DINS DE LES FLANERES I POSEM AL FORN 10 MINUTS A 180ºC AMB EL FORN CALENT I JA ESTA LLEST PER MENJAR.
FaLang translation system by Faboba