MOUSSE DE XOCOLATE BLANCA AMB PIPETES (Oriol (Trufa) - Agost 2006)
INGREDIENTS:
- 125 GRS. DE XOCOLATE BLANC
- 60 GRS. DE MANTEGA
- 150 CL. DE NATA
- 80 GRS. FIDEUS DE XOCOLATA NEGRA
- 75 GRS. DE SUCRE
- 4 FULLES DE GELATINA
- 4 OUS.
- 1 DL DE LICOR(BRANDY)
ELABORACIÓ:
PER FER AQUESTA MOUSSE TENIM QUE FER EL SEGÜENT:
- POSEM A FONDAR EL XOCOLATE BLANC AMB LA MANTEGA.
- LES FULLES DE GELATINA EN REMULL AMB AIGUA UNS CINC MINUTS.
- ESCALFEM EL LICOR I LI BARREJEM LES FULLES DE GELATINA.
- BARREJEM LA XOCOLATA AMB EL LICOR I AMB LES FULLES DE GELATINA(BARREJA 1)
- SEPAREM LES CLARES DELS ROVELLS I ELS ROVELLS ELS BARREJEM AMB EL SUCRE FINS A TORNAR-SE BLANCS O MUNTAR-LOS.
- AJUNT’EN LA BARREJA 1 ALS ROVELLS (BARREJA 2)
- MONTEM LA NATA.
- MONTEM LES CLARES A PUNT DE NEU.
- AMB UNA CULLERA DE FUSTA BARREJEM LA NATA AMB LA BARREJA 2 (BARREJA 3).
- TORNEM A BARREJAR LA BARREJA 3 AMB LES CLARES MUNTADES I ELS FIDEUS DE XOCOLATA.
- HO POSEM EN MOTLLOS I HO DEIXEM AL CONGELADOR UN PARELL D’HORES I DESPRÉS A LA NEVERA FINS EL MOMENT DE MENJAR.