201501 Buffet Cake Canic

Lorena (Bona)
Buffet hivern 2015

Cupcakes "Canic" de rom amb frosting de poma verda

Ingredients (per la base):

  • 150gr mantega temperatura ambient
  • 2 ous
  • 225gr sucre blanc
  • 270gr farina
  • 2 cullaradeta (tsp) de llevat
  • 1 cullarada (tbsp)  extracte de vainilla
  • 60ml de llet
  • 60ml Ron blanc

 

Ingredients (per la crema):

  • 125gr de mantega a temperatura ambient (sobretot que estigui en pomada)
  • 125gr de philadelphia (o similar) sobretot que no sigui light. 
  • 300gr sucre glaç (molt ben tamisat)
  • 1 cullaradeta (tsp) de llet
  • 1 cullera (tbsp) de pasta de poma verda
  • xarop de poma verda

201501 Buffet Making Cake CanicPreparació:

1. Preescalfem el forn a 180º i preparem les càpsules a la safata del forn.

2. En un bol a banda posem la llet i el ron i reservem.

3. Batem la mantega amb el sucre i la vainilla a velocitat mitjana/baixa. 

4. Afegim la meitat de la farina i el llevat ben tamisats. Tirem la bareja de llet i ron i a continuació afegim la resta de farina.

5. Quan estigui tot ben incorporat, omplim les capsules fins 2/3 i posem al forn 10 minuts per minicupcakes o 20 minuts per cupcakes normals.

6. Mentre es forneja la base preparem la crema.

7. Posem la mantega amb el sucre glaç a velocitat baixa primer (amb compte que sino el sucre farà polseguera) i anem pujant la velocitat.

8. Si veieu que costa que s'incorpori tot, afegiu la llet (una mica a ull, pero compte  no us passeu!). 

9. Quan tinguem una crema blanca i consistent, afegim el Philadelphia ben fred de la nevera i continuem batent un parell de minuts. 

10 Hi afegim el sabor, en aquest cas, pasta de poma verda i batem un minut mes. 

11. Posem la crema a una mànega pastissera i decorem els cupcakes (sobretot que estigui la base freda!!) 

12. En aquest cas, i per acabar de donar un toc d'acidesa, per sobre he posat una mica de xarop de poma àcida. 

13. Com que tot el que surt de la meva cuina ha de tenir el toc Sweet Lorraine, doncs vaig fer el logo del canic amb chocolata negra i blanca i molta paciència :)

 

I sobretot! Posa un dolç a la teva vida!!

Altres receptes de la Lorena a www.facebook.com/sweetlorrainebakery

FaLang translation system by Faboba