18 gen 12 El dinar és l'acte principal del buffet d'hivern. Aquest any, novament, una pila de plats, alguns molt interessants i un recull de molt bones sensacions.

EaudeZut

Per què aquests noms? 

Buffet d'hivern 2011-2012
Menú

Amanida Suzanne
Amanida "Quinoa Debilma"
Quiche Norraine
Escuma de canapé amb coca
Pastís d'escuma "de vid"
Macarrons alemans
Truita mexicana
Patates destacades
Casholetes de pebrot a la riojana
Ous Luang-Peng
Cous cous a l'estil del Tibet
Creps amb tinta de calamar farcits de brie

Gambes elaborades amb allioli
Turbo pollastre a la taronja
Pollastre golfo amb pisto
Mandonguilles "aqui rai"
Musacha Strogonoff

Creps canariòns
Sandres de xocolata
Galetes d'anacards
Incògnits del Vero
Pastis de pomes amillorat
Trucs de music

Pa de Can Carles
Aigua mineral francesa
Refrescos (m)organics
Caves "l'Estona"
Vins "Fosca Nit"

Cafè i Til·la
Mojitos de la casa

Coordinació musical: DJKnick

Amb l'actuació dels millors intèrprets del moment

201201_Buffet_Taula
Ens hi varem esforçar molt bo i que va ser dificil fer justicia a tots els plats, especialment cap al final en que ja anàvem més plens. Bo i això varem complir fins al final.

Hi va haver alguns plats força interessants, tant senzills com elaborats i ja tenim algunes de les receptes per si ho voleu repetir:

Si en voleu aportar alguna més envieu-nos-la per Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo., si en voleu alguna altra indiqueu-ho al forum i mirarem d'aconseguir-la. Recordeu també que a la web teniu un recull amb totes les receptes que s'han anat publicant.

201201_Karaoke_Xavi201201_Buffet_DiplomaEl dinar es va complementar amb el lliurament de diplomes als alumnes que han passat recentment al nivell D i pel karaoke però això ja correspon a una altra crònica.
En resum, de nou, una agradable jornada plena de bones experiències.


FaLang translation system by Faboba