4 Jun 11 Paintball, excursió, futbol, picnic, pasarel·les entre els arbres, tir amb arc ...

Aquest dissabte, sota el títol genèric de "Paintball" hem fet tot un seguit d'activitats en grup.

201106_Paintball_4201106_Paintball_3201106_Paintball_1201106_Paintball_5

Paintball

Era l'activitat estrella i la que ha convocat a més gent (si no comptem el dinar).

Ha estat divertit. Hem estat ben bé dues hores fent saltirons per la muntanya fent diversos jocs amb més o menys normes però amb la idea final d'empaitar els "dolents", amagar-se o protegir-se del atacs i mirar de conquerir un objectiu. Es apte fins i tot pels poc belicistes.

paintball5

 
201106_Paintball_excursio201106_Paintball_excursio2

Excursió

Els més pacífics han canviat el paintball per una excusió pel parc natural.

Bo i uns moment de pluja que han creat una certa alarma al final la cosa no ha anat a més i ha quedat un dia d'allò més agradable, tant per passejar amb els gossos com pels "penjats" que anàven fent corredisses entre els arbres

 
201106_Paintball_ambient2201106_Paintball_ambienbt3

Fent gana

En l'estoneta abans de dinar cadascú s'ha entretingut com millor la semblat: alguns amb una mànega d'aigua (quin perill! sort que la cosa no ha anat a més), altres fent uns xuts amb la col·laboració d'algun que altre gos, fent la xerradeta o comparant les marques de les boles de paintball, fent acrobàcies amb el gos, copiant fotos al portàtil ... Cadascú el que més li venia de gust.

 
201106_Paintball_grup

L'àpat

No és facil organitzar un menjar al camp per a molta gent que sigui bo, econòmic i pràctic. En Toni i la Lara s'ho han treballat i bo i moments de crisi (recordeu la imatge de la colla de "pollos empanados" al fòrum del club) i gràcies a la col·laboració general se n'han sortit d'allò més bé.

 
201106_Paintball_arbres201106_Paintball_arbres2201106_Paintball_arc201106_Paintball_arc2

Pasarel·les i tir amb arc

Després de dinar, enlloc de fer una migdiada com Deu mana,encara ens va donar per enfilar-nos pels arbres (per sort  només els més petits de la colla) i fer una mica l'"indio" amb fortuna diversa.

El més fort de tot és que després d'un dia tan intens, a l'hora de fer classe a la tarda, hi havia allà molts dels aventurers disposats a completar la jornada fent una mica d'agility!


FaLang translation system by Faboba