31 gen 11 Una excursió fàcil i agradable per fer gana pel buffet d'hivern

201101_Vallgorguina_1Hem estat gairebé seixanta persones i més de trenta gossos i el cert és que, encara que no hem cridat gens l'atenció, sens veia passar. El recorregut que ens ha proposat la Leire (d'en Merit) era agradable i passava per trams on era fàcil deixar que els gossos fessin la seva.

Sortint del camp de futbol de Vallgorguina (on era fàcil aparcar la pila de cotxes que ens hi hem trobat) hem seguit una pista i atravessat uns  antics vivers i plans on la humitat que s'evaporava donava un aire fantàstic a l'ambient. Després hem atravessat uns boscos de ribera i, en aquestes alçades, molts dels gossos anaven ja deslligats corrent al voltant nostre, creuant-se pel mig i atropellant a més d'un guia que anés despistat. S'ho han passat d'allò més bé i gràcies al seny col·lectiu tots n'hem pogut gaudir. De tant en tant tocava agafar-los per un tram més endavant, si era possible, tornar-los a deixar lliures.

Al final del camí una pujada i el famòs dòlmen (total quatre pedres) on hem pogut fer la foto de grup que teniu al final d'aquest article. Tot plegat una excursió agradable i una forma de fer gana pel buffet que venia després. Però això ja és una altra noticia ...

Teniu fotos de l'excursió disponibles (dos blocs) a la pàgina de picasa del club

201101_Vallgorguina_3201101_Vallgorguina_2

201101_Vallgorguina_grup


FaLang translation system by Faboba