26 Jun 10 Amb el final de la lliga hem passat una bona tarda ni que tinguéssim una mica d'aigüa
Bon paper de la Dharma en el seu debut
La Carme amb la Dana
En Sky fent el seu recorregut
La Georgina amb la Tuna
En Samy va guanyar en debutants al vèncer en aquesta mànega
En Ricard i l'Aika segon lloc en debutants
En Jordi i la Gamma van guanyar amb comoditat en iniciats
En Jaume i en Jango
La victòria en aquesta prova va dur en Sam al triomf en pre-competició
La Judith amb la Maggie
La Noa durant el seu recorregut
En Rufo amb empenta de sobres
L'espai de joc pels gossos va donar molt de joc
L'homenatge a la Gresca va ser molt emotiu
Bon paper de la Dharma en el seu debut
01/14 
play pause bwd fwd

La festa

Tots teníem ganes que arribés la darrera jornada de la lliga, de fet ja feia dies que el compte enrera anava funcionant. Per fer-ho possible va caldre que tots anéssim treballant una mica: amb el nostre gos (varem veure conduccions molt bones en guies encara molt novells), que la logística funcionés (al final tots varem tenir taula, cadira, pa, pernil, embotits ...), fins i tot hi havía oli i sal a les taules, alguns fins i tot varem prendre (amb la pluja se'ns va passar treure-ho al seu moment) cireres, una mica de coca, cafè ... . Gràcies a l'organització per haver pensat en tot. Ni que la pluja ho precipités tot una mica el cert és que ho varem passar d'allò més bé.

Les futures instal·lacions també estan força bé, després d'un periòde exhuberant degut a diversos problemes logístics (doble avaria, lessions ...) tot estava prou bé per acollir la gran festa (aquí qui ho ha treballat més ha estat en Ibraima). Tots tenim moltes ganes de poder-hi anar aviat.

Guanyadors en la categoria de debutants

Nivell debutants

La Neus va ser la que va jutjar els recorreguts i cal dir que va estar benévola amb els més nous però al seu lloc amb els que ja competien. Vàrem veure alguns gossos que feien la pista per primer cop, com la Dana que en el seu debut va fer una pista sense cap error i va ser primera en la seva categoria, en Puf que va ser segon o la Dharma que va quedar tercera en aquesta mànega.

En la classificació final d'aquest nivell, però, compten també els punts acumulats i aquí en Ricard i l'Aika arrivaben en primer lloc. El millor resultat en la prova, però, va ser per en Samy que va fer una pista sense cap error. Això, sumat al fet que aquesta prova final puntués doble va fer que en Samy i l'Aika acabessin amb els mateixos punts. En aquest cas, segons les normes, la copa era per en Samy que ho havia fet millor en aquesta darrera prova. Així l'Aika va ser segona i en Koko tercer.

Guanyadors  en  la categoria d'iniciats

Nivell iniciats

En aquesta categoria arribava en primer lloc en Jordi amb la Gamma i, apriori era el favorit bo i que els sis punts d'avantantge que duia sobre en Runny no eren prou garantia per quan n'hi havia 18 en joc. De fet la Gamma va dubtar en la pujada a la passarel·la i va acumular tres penalitzacions però va donar-se el fet que cap dels seus perseguidors: en Runny (per lesió) i en Bruno varen participar en aquesta darrera jornada. Així doncs, el primer lloc final va ser, com tothom pensava, per la Gamma, sent segona la Tabata -que va fer una bona actuació- i tercer en Runny. Bo i el bon paper que van fer en aquest darrer recorregut ni la Huesos (guanyadora de la mànega i quarta en la final) ni la Flama (segona en la mànega) van sumar prous punts per arribar als tres llocs de podi.

Guanyadors  en la categoria de precompetició

Nivell precompetició

Abans d'aquesta darrera jornada, els llocs capdavanters corresponien a la Dana, la Maggie, en Sam i la Money amb distàncies curtes entre ells. En aquesta darrera jornada van fer pistes sense penalitzar la Cuca (que va ser primera), la Xila (segona), en Sam (tercer) i la Money (quarta). Això va fer que en Sam fos al final el guanyador de la categoria, seguit per la Dana i la Maggie. Cal dir que en Jango i en Rufo també van fer pistes molt ràpides però van patir una penalització en el recorregut.

Guanyadors  en  la categoria de competició

Nivell competició

En competició l'Isma i la Chula arribaven destacats: vuit punts sobre la Kala (que a més no podia venir a aquesta darrera prova) i dotze sobre la Tila. Van fer un recorregut amb qualifició d'excel·lent i això els va permetre consolidar la seva plaça. El segon lloc va ser per la Tila amb la Carme i el tercer per en Drac amb l'Elisenda. Cal destacar la pista sense cap penalització i amb molt bon temps que va fer l'Iru.

Guanyadors  en  la categoria de precompetició

Grau III

En la màxima categoria es va mantenir fins al darrer moment la lluïta familiar entre en Josep (amb la Fosca) i en Jordi (amb la Nit). La Fosca duia avantatge però qualsevol error faria que la Nit li passés al davant. Al final tots dos van tenir una penalització en el circuït i, per l'acumulat de punts, va imposar-se la Fosca, prenent-se així la revenja de les darreres lligues socials que s'havia emportat la Nit.

El berenar

La pluja que anava apareixent de tant en tant no va impedir que els més vuitanta que hi varem ser fessim el nostre berenar, això si, una mica menys pausat del que hauríem desitjat

1750

FaLang translation system by Faboba