Festa final de curs de la temporada 2006-2007

Iniciació
Nivell 1
Gos Guia punts
Bambino Santi Bellas 24
Black José Dominguez 23
Enzo Vanesa Melo 19
En la categoria d'entrada, en Santi i en Bambino varen poder defensar la seva plaça davant les bones actuacions dels guies i gossos incorporats amb posterioritat representats especialment per en Black que va guanyar aquesta darrera prova i que va acabar a només un punt de la victoria. El tercer lloc va ser per l'Enzo, el company d'en Bambino.
Debutants
Nivell 1
Gos Guia punts
Zar Pablo Gordillo 53
Lara Lucia Ibañez 46
Yera Thais Justo 42
Al nivell de debutants, comptem amb gossos que, si be vàren començar la temporada amb aquesta consideració, ara ja es troben en un estadi més avançat del seu aprenentatge. El representant més clar ha estat en Zar que bo ha anat superant els diversos reptes del procés d'aprenentatge i s'ha consolidat al final com a guanyador en la seva categoria. Segona ha estat la Lucia que, amb la seva cocker Lara, ha mantingut una línia regular de resultats fins al final. El tercer lloc va ser per una raça poc habitual en agility: la Yera, una bouvier de Berna conduida per la Thais.
Pre-competició
Nivell 2
Gos Guia punts
Flama Gemma Capuz 64
Paldy Joan Fenosa 45
Tila Carme Alós 35
Entre els gossos que estan preparant-se per a competir, es va imposar amb claretat la Flama, conduïda per la Gemma que va mantenir una línia de resultats molt alts durant tota la temporada. El segon lloc va ser per la Paldy que també va fer una temporada amb resultats molt regulars. Terceres varen ser la Carme i la seva gossa d'aigües Tila que sembla que en les darreres proves ha retrobat la fiabilitat en les seves execucions.
Competició
Nivell 3
Gos Guia punts
Pelut Carme Alós 63
Kaiser Pablo Gordillo 44
Lara Ana Barrachina 26
En la categoria de competició, la Carme i en Pelut han tornat a imposar la seva regularitat amb un bon final al guanyar també aquesta darrera prova. El segon lloc ha estat per en Pablo que, amb en Kaiser, ha estat lluitant en aquesta categoria de forma constant. Tercera ha estat l'Anna que aquest any ha consolidat la seva conducció i pot lluitar d'igual a igual amb els altres competidors.
Grau III
Nivell 4
Gos Guia punts
Fosca Josep Boix 69
Gresca Neus Baró 68
Nit Jordi Boix 62
Entre els participants de més alt nivell hi ha hagut una lluïta constant prova rera prova, en que sovint veiem canvis en la classificació. En aquesta categoria la darrera prova ha estat determinant, donat que les diferències entre competidors eren mínimes. L'Estel i la Tona, que arribaven a la prova com a líders, no van tenir sort aquest dia i varen quedar fora del podi que al final es van endur en Josep i la Fosca amb només un punt d'avantatge sobre la Neus i la Gresca. El tercer lloc va ser per en Jordi amb la Nit.

FaLang translation system by Faboba