Espectacular final de lliga que ha mantingut fins al final l'expectativa sobre el resultat final

Darrera jornada de la lliga 2008-2009

En A i B ha guanyat en Jango, seguit de la Kira i en Goriz que, bo i no guanyar la prova, han puntuat més que els seus companys al fer la pista sense corretja (vàrem donar un altre segon classificat per error, demanem disculpes als afectats).

En C ha guanyat la Laika que ha anat puntuant jornada rera jornada fins aconseguir un avantatge definitiu. Al darrera la Diba ha mantingut la seva segona posició seguida per en Nus que ha pujat llocs i la Noa que s'ha acostat al podi fins acabar just a un punt.

En D i E la Xula i la Fosca han acabat la lliga empatats a punts i ha calgut recorrer a la classificació de la darrera prova per decidir qui era el guanyador. La Nelly ha mantingut el seu punt, quedant només un punt per davant de la Kira que ha pujat molts llocs al guanyar en la darrera jornada.

En F s'ha imposat l'Odie per davant de la Kala i en Pelut, que ha defensat el seu podi fins la darrera prova.

En G s'ha imposat la Nit després de guanyar en aquesta darrera prova només per 20 centésimes de segon a la Fosca que li anava just al darrera. El fet que ho fés després d'una aterrissada a la pujada de la pasarel·la només va fer que afegir-hi més emoció.

Sopar de final de curs

Després de tota una temporada treballant, ve de gust fer una trobada amb els companys i canviar una mica de ritme. Aquest era l'esperit del pa amb tomàquet que varem fer després de la lliga. Varem ser més de seixanta i, ni que només fos per fer un sopar, va ser especial poder-ho fer a les noves instal·lacions. A veure si aviat podem instalar-nos-hi ja del tot.

Seguint la previsió, varem fer una mica d'apertiu, varem sopar, fer el postre i el cafè i després lliurar els diplomes a aquells que han passat a nivell D en el curs així com els trofeus als guanyadors en cada categoria i un reconeixement especial pel treball fet per tots en la darrera prova de Carnestoltes. La festa va concluir sense arribar a decaure gràcies a la col·laboració d'una refrescant tempesta d'estiu. Un bon final de curs que ens farà reprendre el proper dissabte, després d'uns dies de descans, el treball amb més empenta.

Diplomes En Jaume i en Jango La Cristina i la Laika L'Ainara i la Nelly L'Oscar i la Fosca L'Ismael i la Chula La Carme i en Pelut En LLuis i la Kala La Sussanna i l'Odie En Jordi i la Nit


FaLang translation system by Faboba