Un any més, la trobada de Nadal ens permet gaudir d'una gran diversitat d'especialitats gastronòmiques amb un toc personal ja que cadascú aporta algun plat

L'experiència de l'any anterior en va agradar i varem repetir la idea del buffet de Nadal, un àpat col·lectiu en que cadascú porta un plat. A més de descobrir altres estils de cuina sempre en treiem alguna recepta interessant. Aquest cop després d'una llarga sobretaula i de jugar una bona estona amb els gossos varem acabar fent uns xuts fins que es va fer fosc. Hem seleccionat la recepta del tiramisú farcit de cafè. Ni que porti una mica de feina, el resultat s'ho val.

Foto d'alguns participants del buffet

Menú buffet de Nadal 2005

Entrants Elsacians
Croquetes daurades
Bunyols de bacallà imperial
Amanida tèbia molt gustosa
Pastís fosc de bledes i roquefort
'Cartuxo' d'ensaladilla amb omelette de verdures

Tones de salmó a la crosta
Mandongusilles de Ca la Sophie
Lares de lluç amb confit de ceba i poma
Pelut de llom a la sal amb salsa de roquefort i til·la

Coca argentina
Pastís de llaurador
Pastís negre de Brie amb tequila
Tiramisú farcit de café i trufes

Refrescos i begudes 'Kiss of Dakota'
Vins imperials
Caves Roger Goulart
Cafe di Micra

 En David (Gus)Uns xuts al capvespre

FaLang translation system by Faboba