VIda social

Educar els nostres gossos és una de les finalitats de l'escola canina però, realment, hi ha molt més. Per nosaltres és molt important que el club sigui un espai agradable de relació entre tots; volem trobar-nos-hi a gust i això vol dir que cerquem l'ocasió per anar fent àpats, excursions o tota mena d'activitats complementàries on, a més, els gossos poden relacionar-se entre si en un entorn més lliure.

Amb els gossos fem excursions on poden gaudir en plena llibertat del passeig i la relació amb els seus col·legues o aprofitem estones abans o després de les competicions -quan podem combinar-ho- per fer alguna passejada llarga amb ells.

Fem, però, també altres activitats sense ells. També hi tenim dret i fer una sortida a cavall o anar a fer una mica de paintball amb els amics del club és d'allò més divertit.

Per altra banda, les trobades, normalment al voltant d'una taula, ens permeten conèixer millor als nostres companys de grup. N'hi ha dues de clàssiques: el final de la lliga social al mes de juny en que acostumem a fer un berenar-sopar lleuger i el buffet de Hivern, al Gener, en que cadascú porta un plat i mirem de tastar tots els dels altres.

Carnestoltes 2015

24 feb 15 Aquest any la festa de Carnestoltes l'hem fet només en l'àmbit del club i ha estat una molt bona experiència.

Fotos de vacances 2012

Fotos de les vacances del 2012 de gent del club


En Moss i l'Otto a la Vall d'en Bas

La Tila i la Striptease a Pierre-Buffière

La Marta i la Uma fent muntanya a Suïssa
FaLang translation system by Faboba