llac groc

Creemos en la educación canina y el adiestramiento del perro en positivo
el agility nos ayuda a educar a nuestro perro mediante el juego desde cachorro

¿Tu perro te hace caso? ¿Siempre?
Descubre como mejorar vuestra relación y educarle en positivo
¿Tienes un cachorro?
Ahora es el momento, es divertido y hareis nuevos amigos
¿Conoces el agility?
Tu también puedes hacer agility con tu perro
Ven a visitarnos
Campos de hierba, sombra, aparcamiento, bien comunicado
¡Lo pasarás bien!
Trabajamos por un ambiente social activo y gratificante

Últimas noticias

El Cànic amb la Marató de TV3

16 des 18 La Striptease es proclama primera en l'Open a benefici de la Marató de TV3

Leer más...

Quatre dies de competició a Reus

13 des 18 Aquests quatre dies de competició han donat per molt. La Vipper ha passat a grau 2, l'Ela ha fet l'agility que li mancava pel Campionat d'Espanya, hi ha hagut podis (amb i sense punts), treball amb resultat, gairebés, aparents retrocessos i, per sobre de tot, molt bones estones en bona companyia.

Leer más...

En Dic, el millor del Cànic

6 des 18 En la prova de segona divisió al Baix Llobregat el Dic va completar les dues pistes sense errors i en Loki i la Mel una

Leer más...

Podi de la Cora al Baix Llobregat

6 dic 18 Diumenge en DH la Cora va fer podi i l'Ela va arrodonir les dues pistes

Leer más...

La Sioux imparable

6 des 18 Podis de la Striptease i la Sioux en la prova de primera divisió al Baix Llobregat

Leer más...

25 des 15 Al Kronos un agility molt complicat posa a prova als gossos més grans però la Striptease se'n surt amb doble zero i podi a pesar que la Carme no podia parlar

201512 Kronos Podi StripEls representants del club en DH: Drac, Strip, Coma i Cora ens varem llevar d’hora perquè començaven a les 9 del matí i teníem que anar cap a Reus al club Kronos.

Varem començar pel jumping, bastant assequible, però amb una entrada de slalom una mica chunga perquè estava molt a prop de la reixa, amb molta inclinació i sortint del túnel de lona, amb el que alguns fallaven.

201512 Kronos StripEl primer en començar va ser en Drac que anava molt be fins que va arribar al slalom. Va entrar per la segona porta i li van marcar un refús, desprès en el següent salt, l'Eli va marxar abans d’hora i en Drac no va fer-lo, seguint cap el túnel i eliminant-se, amb el que l'Eli va decidir continuar pista acabant be.

201512 Kronos Cora2Desprès anava la Strip, i la seva guia es va marcar una pista súper silenciosa (no podia parlar, pobre!), picant de mans de vegades per avisar dels canvis, va fer un zero com una catedral!

El torn dels standard va començar per la Coma que va fer zero, només penalitzant per temps. La Cora no va ser menys, també va fer zero amb una mica mes de penalització (haurien de posar mes temps....jooo!!!! gairebé em menjo el slalom per correr mes... ).

Ara ve on ens maten, l'agility! Crec que el jutge no havia dormit gaire bé! Era una pista molt chunga! Amb dues pujades de rampa pel mateix lloc amb el túnel a sota i les dues boques encarades. A més la pista tenia tots els obstacles junts, amb molta gent reconeixent pista, i amb molt poc temps per fer-ho el que no ajudava.

Aquest cop varem començar pels standard, començant per la Cora, que es va eliminar a la segona pujada de la rampa, entrant en el túnel quan no tocava, per culpa de la seva guia que no havia pogut reconèixer prou be la pista.

Desprès anava la Coma que anava molt be, però desprès de la sortida del túnel de lona anava el salt doble (quina ocurrència) i li va caure el segon pal. Va continuar fent la pista molt be, segona rampa inclosa, però en el antepenúltim salt la guia no la va cridar la gossa va fer un cec per si mateixa, fent un salt que no tocava i eliminant-se.

201512 Kronos ComaEn el torn del petits, el primer va ser en Drac, que aquest cop si, es va marcar una súper pista a zero. La nosta Strip no podia ser menys, també va fer zero a l'agility i això la va fer pujar al podi en segona posició. Ja ho saps Carme... el proper cop sense parlar!

Aaahhh!!!... I, a més, també varem sortir per la tele al programa Esports 3!

FaLang translation system by Faboba