llac groc

Creemos en la educación canina y el adiestramiento del perro en positivo
el agility nos ayuda a educar a nuestro perro mediante el juego desde cachorro

¿Tu perro te hace caso? ¿Siempre?
Descubre como mejorar vuestra relación y educarle en positivo
¿Tienes un cachorro?
Ahora es el momento, es divertido y hareis nuevos amigos
¿Conoces el agility?
Tu también puedes hacer agility con tu perro
Ven a visitarnos
Campos de hierba, sombra, aparcamiento, bien comunicado
¡Lo pasarás bien!
Trabajamos por un ambiente social activo y gratificante

Últimas noticias

Resultat lliga Setembre 2018

23 set 18 Comença una nova temporada. Primera competició pels debutants que han fet un bon paper al igual que la Lluna que ha començat amb força en iniciats. En precompetició la primera ha estat la Mela i en competició la Lola. En alta competició noves incorporacions, com en Jake, que ha quedat primer.

Leer más...

A Lleida podis de la Striptease, la Collie i en Fish

17 set 18 La Striptease va guanyar dissabte a la prova de la Daga, en Fish va ser segon i la Collie, a més de fer podi diumenge, va aconseguir el zero en agility que feia temps que perseguia

Leer más...

Diumenge: dia d'estàndards

14 set 18 Diumenge de nou pistes divertides però ràpides i on calia còrrer molt per estar al lloc correcte. Bo i que en Drac, com no, va fer podi. L'honor va ser per en Juanjo i la Sioux que van guanyar en estàndard.

Leer más...

Dissabte: dia de midis

13 set 18 Anàlisi acurada de la prova de grau II de dissabte a Santa Quitèria amb referents genèrics sobre el ser i l'estar a l'agility. Qui la podria fer? Un dels nostres narradors preferits

Leer más...

Bon paper dels debutants a Santa Quitèria

10 set 18 Dissabte bones pistes de la Winter i en Max però els protagonistes van ser en Ripper, en Bruc i en Jazz en precompetició

Leer más...

25 des 15 Al Kronos un agility molt complicat posa a prova als gossos més grans però la Striptease se'n surt amb doble zero i podi a pesar que la Carme no podia parlar

201512 Kronos Podi StripEls representants del club en DH: Drac, Strip, Coma i Cora ens varem llevar d’hora perquè començaven a les 9 del matí i teníem que anar cap a Reus al club Kronos.

Varem començar pel jumping, bastant assequible, però amb una entrada de slalom una mica chunga perquè estava molt a prop de la reixa, amb molta inclinació i sortint del túnel de lona, amb el que alguns fallaven.

201512 Kronos StripEl primer en començar va ser en Drac que anava molt be fins que va arribar al slalom. Va entrar per la segona porta i li van marcar un refús, desprès en el següent salt, l'Eli va marxar abans d’hora i en Drac no va fer-lo, seguint cap el túnel i eliminant-se, amb el que l'Eli va decidir continuar pista acabant be.

201512 Kronos Cora2Desprès anava la Strip, i la seva guia es va marcar una pista súper silenciosa (no podia parlar, pobre!), picant de mans de vegades per avisar dels canvis, va fer un zero com una catedral!

El torn dels standard va començar per la Coma que va fer zero, només penalitzant per temps. La Cora no va ser menys, també va fer zero amb una mica mes de penalització (haurien de posar mes temps....jooo!!!! gairebé em menjo el slalom per correr mes... ).

Ara ve on ens maten, l'agility! Crec que el jutge no havia dormit gaire bé! Era una pista molt chunga! Amb dues pujades de rampa pel mateix lloc amb el túnel a sota i les dues boques encarades. A més la pista tenia tots els obstacles junts, amb molta gent reconeixent pista, i amb molt poc temps per fer-ho el que no ajudava.

Aquest cop varem començar pels standard, començant per la Cora, que es va eliminar a la segona pujada de la rampa, entrant en el túnel quan no tocava, per culpa de la seva guia que no havia pogut reconèixer prou be la pista.

Desprès anava la Coma que anava molt be, però desprès de la sortida del túnel de lona anava el salt doble (quina ocurrència) i li va caure el segon pal. Va continuar fent la pista molt be, segona rampa inclosa, però en el antepenúltim salt la guia no la va cridar la gossa va fer un cec per si mateixa, fent un salt que no tocava i eliminant-se.

201512 Kronos ComaEn el torn del petits, el primer va ser en Drac, que aquest cop si, es va marcar una súper pista a zero. La nosta Strip no podia ser menys, també va fer zero a l'agility i això la va fer pujar al podi en segona posició. Ja ho saps Carme... el proper cop sense parlar!

Aaahhh!!!... I, a més, també varem sortir per la tele al programa Esports 3!

FaLang translation system by Faboba