llac groc

Creemos en la educación canina y el adiestramiento del perro en positivo
el agility nos ayuda a educar a nuestro perro mediante el juego desde cachorro

¿Tu perro te hace caso? ¿Siempre?
Descubre como mejorar vuestra relación y educarle en positivo
¿Tienes un cachorro?
Ahora es el momento, es divertido y hareis nuevos amigos
¿Conoces el agility?
Tu también puedes hacer agility con tu perro
Ven a visitarnos
Campos de hierba, sombra, aparcamiento, bien comunicado
¡Lo pasarás bien!
Trabajamos por un ambiente social activo y gratificante

Últimas noticias

Un cap de setmana esPEIXtacular!

21 mar 18 Aquest cap de setmana en Jake, la Lola, en Morgan, en Drac, la Collie i en Fish han passat molt i molt de fred a Terrassa però els ha valgut alguns punts.

Leer más...

El Cànic arrasa a l'Open del CaniCaldes

19 mar 18 L’open de Canicaldes a Caldes de Malavella va ser una verdadera festa de pòdiums per a les noves generacions del Cànic que venen amb força.

Leer más...

La Coma i en Drac fixes al podi

19 mar 18 A la prova d'Alpicat dissabte, amb pluja, podi de la Coma i en Drac i diumenge, amb solet, també.

Leer más...

La Cora guanya en la màxima a Reus

21 feb 18 La Cora guanya en la prova de divisió d'honor a Reus

Leer más...

La Diana imparable en la lliga catalana

7 mar 18 Sobre la prova FCAG d'aquest cap de setmana hem d'agrair molt la col·laboració de tota la gent en l'organització cobrint amb eficàcia llocs crítics així com la brillant actuació de l'Eva amb en Fish, guanyadora en segona divisió, de la Diana, guanyadora amb la Saya i tercera amb la Coma en primera divisió i de l'Elisenda amb en Drac que va guanyar en divisió d'honor

Leer más...

25 des 15 Al Kronos un agility molt complicat posa a prova als gossos més grans però la Striptease se'n surt amb doble zero i podi a pesar que la Carme no podia parlar

201512 Kronos Podi StripEls representants del club en DH: Drac, Strip, Coma i Cora ens varem llevar d’hora perquè començaven a les 9 del matí i teníem que anar cap a Reus al club Kronos.

Varem començar pel jumping, bastant assequible, però amb una entrada de slalom una mica chunga perquè estava molt a prop de la reixa, amb molta inclinació i sortint del túnel de lona, amb el que alguns fallaven.

201512 Kronos StripEl primer en començar va ser en Drac que anava molt be fins que va arribar al slalom. Va entrar per la segona porta i li van marcar un refús, desprès en el següent salt, l'Eli va marxar abans d’hora i en Drac no va fer-lo, seguint cap el túnel i eliminant-se, amb el que l'Eli va decidir continuar pista acabant be.

201512 Kronos Cora2Desprès anava la Strip, i la seva guia es va marcar una pista súper silenciosa (no podia parlar, pobre!), picant de mans de vegades per avisar dels canvis, va fer un zero com una catedral!

El torn dels standard va començar per la Coma que va fer zero, només penalitzant per temps. La Cora no va ser menys, també va fer zero amb una mica mes de penalització (haurien de posar mes temps....jooo!!!! gairebé em menjo el slalom per correr mes... ).

Ara ve on ens maten, l'agility! Crec que el jutge no havia dormit gaire bé! Era una pista molt chunga! Amb dues pujades de rampa pel mateix lloc amb el túnel a sota i les dues boques encarades. A més la pista tenia tots els obstacles junts, amb molta gent reconeixent pista, i amb molt poc temps per fer-ho el que no ajudava.

Aquest cop varem començar pels standard, començant per la Cora, que es va eliminar a la segona pujada de la rampa, entrant en el túnel quan no tocava, per culpa de la seva guia que no havia pogut reconèixer prou be la pista.

Desprès anava la Coma que anava molt be, però desprès de la sortida del túnel de lona anava el salt doble (quina ocurrència) i li va caure el segon pal. Va continuar fent la pista molt be, segona rampa inclosa, però en el antepenúltim salt la guia no la va cridar la gossa va fer un cec per si mateixa, fent un salt que no tocava i eliminant-se.

201512 Kronos ComaEn el torn del petits, el primer va ser en Drac, que aquest cop si, es va marcar una súper pista a zero. La nosta Strip no podia ser menys, també va fer zero a l'agility i això la va fer pujar al podi en segona posició. Ja ho saps Carme... el proper cop sense parlar!

Aaahhh!!!... I, a més, també varem sortir per la tele al programa Esports 3!

FaLang translation system by Faboba