llac groc

Creemos en la educación canina y el adiestramiento del perro en positivo
el agility nos ayuda a educar a nuestro perro mediante el juego desde cachorro

¿Tu perro te hace caso? ¿Siempre?
Descubre como mejorar vuestra relación y educarle en positivo
¿Tienes un cachorro?
Ahora es el momento, es divertido y hareis nuevos amigos
¿Conoces el agility?
Tu también puedes hacer agility con tu perro
Ven a visitarnos
Campos de hierba, sombra, aparcamiento, bien comunicado
¡Lo pasarás bien!
Trabajamos por un ambiente social activo y gratificante

Últimas noticias

Resultat lliga Maig 2019

25 Mai 19 En debutants la Laia i en Conan tornen a marcar-se una pistassa. En iniciats en Marc i la Mia hat fet l'únic zero. En precompetició la Mela segueix consolidant el seu primer lloc. En competició només la Maggie i la Dana han completat una pista que si que ha estat més possible en el màxim nivell on la Cora i l'Ela han aconseguit un zero.

Leer más...

La Cora guanya la darrera prova en DH

25 mai 19 La Juli i la Cora van guanyar la darrera prova de l lliga catalana en Divisió d'Honor i amb això consolida la seva segona plaça a la final.

Leer más...

Lluïta final pel podi en segona

24 mai 19 Darrera jornada de la lliga on en Dic i la Mel lluïtaven pel podi, en Fox volia pujar a primera i la Winter i la Chloe volien tancar dignament la temporada

Leer más...

Bon treball d'en Cristian a Saragossa

20 mai 19 En Cristian i l'Athos han estat aquest cap de setmana a Saragossa on han pogut treballar molt bé sobre pistes de grau 1 i, a més, han fet podi cada dia.

Leer más...

Mel i Bruc de nou son noticia

19 mai 19  Alegries diferents per la Mel i en Bruc en una segona divisió irregular a Ciutat Comtal

Leer más...

7 feb 14 A Girona la Golfa i la Kenya, amb un doble zero, van guanyar en grau II estàndard i midi respectivament.

201310 Girona GIIEn grau I a Girona varem tenir una jornada de treball: la Mercè volia refoçar el quiet a l'inici de la pista i el treball a les zones i no li va importar que per això l'eliminessin. La Maria, per altra banda, va voler provar si en Ferran podia estar al costat de la pista mentre ella feia agility amb la Dana. El resultat: la Dana va fer la seva pista però es va acostar un parell de vegades per assegurar-se de no perdre'l , amb el que els temps no van ser gaire bons.

Maria (Dana)

Un cop acabada la prova de Grau I, va començar el torn de Grau II, on teníem els equips de Paco-SACHA, Lorena-KENYA, César-GOLFA i Ana-TACA.

El jumping proposat pel jutge Gregorio Conde va ser obert i ràpid, i tots els nostres equips el van fer sense cap entrebanc: a temps i a zero... pel que hem de felicitar a Paco i SACHA que ja han aconseguit tots els punts per poder participar al CAMPIONAT D’ESPAÑA!!!! Moltes felicitats, sou un gran equip.

L’agility era força tècnic, amb molts canvis del guia en relació al gos, que tant la GOLFA com la KENYA van executar en temps i sense cap penalització, el que els va permetre ser primers a les seves categories, havent de destacar les zones excepcionals que va realitzar KENYA, tot i haver estat moltes setmanes sense competir. Felicitats!!! La SACHA i la TACA no van tenir tanta sort en aquesta pista: Paco va decidir eliminar SACHA per treballar correctament les zones, i TACA... en fi, n’hi ha dies bons i dies dolents, i l’Ana ja s’està mirant el calendari per intentar aconseguir aquests agilitys que tanta falta li fan. Qui s’apunta a viatjar amb elles?

Ana (Taca)

FaLang translation system by Faboba