llac groc

Creemos en la educación canina y el adiestramiento del perro en positivo
el agility nos ayuda a educar a nuestro perro mediante el juego desde cachorro

¿Tu perro te hace caso? ¿Siempre?
Descubre como mejorar vuestra relación y educarle en positivo
¿Tienes un cachorro?
Ahora es el momento, es divertido y hareis nuevos amigos
¿Conoces el agility?
Tu también puedes hacer agility con tu perro
Ven a visitarnos
Campos de hierba, sombra, aparcamiento, bien comunicado
¡Lo pasarás bien!
Trabajamos por un ambiente social activo y gratificante

Últimas noticias

En Drac fa dos podis però en Loki un agility

16 abr 19 En Morgan guanya el jumping de dissabte i en Drac, més regular, ha fet podi tots dos dies, però la noticia de l'any ha estat que en Loki ha fet un agility a zero

Leer más...

A Caldes, pistes exigents a l’estil Jordi

14 abr 19 A Caldes de Montbui uns recorreguts de grau 2 exigents van posar a prova als caniquillos. Sort que en Jake va salvar l'honor del club fent podi.

Leer más...

Resultat lliga Abril 2019

13 Abril 19 En debutants una mànega estratosfèrica de la Laia i en Conan ha fet penalitzar per temps a tots els seus companys. En iniciats la Maddie, la Mia i la Blava fan un pas decidit endavant. En precompetició la Mela i en Kuma segueixen sumant imparables ni que avui s'hi ha intercalat en Nevat. En competició pistassa a zero d'en David amb la Winter i en el màxim nivell l'Ela li retalla un puntet a la Cora

Leer más...

Temps de tot i tots els temps al Vallés

12 abr 19 Al Vallés en segona divisió vàrem tenir de tot: sol, vent, llamps, trons i plugeta. I pel que fa als gossos: zeros, alguna petita penalització de temps, eliminats per anar on no toca i fins i tot podi per en Bruc

Leer más...

Podis de la Cora i en Drac però tambè d'en Taboo

11 abr 19 En la prova de divisió d'Honor, amb pistes molt exigents, podi per la fiabilitat de la Cora i en Drac però també per l'empenta d'en Taboo.

Leer más...

18 nov 14 A Divisió d’Honor els nostres representants han fet unes grans pistes tot i ser extremadament difícils.

201411 Neo Qumba201411 Neo ComaEn primer lloc s’ha fet un jumping molt complex i ràpid. En standard, en Qumba ha fet una pista genial a zero quedant en sisè lloc de la mànega. Seguidament, una bona pista de la Coma tot i què per mala sort ha tirat el primer pal.

201411 Neo Drac201411 Neo StripPel que fa als midis, en Drac s’ha eliminat a la sortida en una de les seqüències més difícils de la pista. La Striptease ha fet una molt bona pista tot i eliminar-se quan només li quedaven dos salts per acabar.

201411 Neo Gamma201411 Neo ElaLa Gamma, després d’uns mesos fora de la competició, ha fet un molt bon jumping fent el millor temps de totes les categories. Per acabar, la Ela ha fet una molt bona pista, tot i fer una falta a l’eslalom i un refús en un salt.

Després d’una difícil primera mànega, què millor que un agility encara més difícil. I així ha sigut, tots els nostres representants han sigut eliminats. En Qumba, en Drac, la Ela i la Striptease en el complex inici. La Gamma per repetir el balancí que no ha estat correcte i la Coma, ja a punt d’arribar al final de pista.

Ha estat una llarga prova però ens quedem amb l'important: aprendre d’aquestes pistes, seguir millorant i treballant. I ara a agafar aire per la següent que és la nostra!

Jordi (Gamma)

FaLang translation system by Faboba