llac groc

Creemos en la educación canina y el adiestramiento del perro en positivo
el agility nos ayuda a educar a nuestro perro mediante el juego desde cachorro

¿Tu perro te hace caso? ¿Siempre?
Descubre como mejorar vuestra relación y educarle en positivo
¿Tienes un cachorro?
Ahora es el momento, es divertido y hareis nuevos amigos
¿Conoces el agility?
Tu también puedes hacer agility con tu perro
Ven a visitarnos
Campos de hierba, sombra, aparcamiento, bien comunicado
¡Lo pasarás bien!
Trabajamos por un ambiente social activo y gratificante

Últimas noticias

En Jake guanya al Ciutat Comtal

10 des 19 La Mònica i en Jake van guanyar en la prova de segona divisió disputada a Barcelona i en Jazz va fer zero a l'agility

Leer más...

En Bruc i la Lola van sumant zeros

9 des 19 Un jumping a zero sempre ajuda de cara al Campionat d'Espanya per equips

Leer más...

A Badalona en DH de tot una mica

8 des 19 Retorn de l'Ela a les pistes, jumping brutal d'en Taboo, bones pistes d'en Drac i la Cora i gairebé podi d'en Fish

Leer más...

Els de Grau I progressem, lenta però adequadament

8 des 12 A la prova de grau 1 de Badalona dos bons recorreguts d'agility de la Cloe i en Jazz que, fins i tot, va fer podi

Leer más...

Podi d’en Bruc i zeros d'en Loki i en Morgan

5 des 19 A Badalona doble zero i podi d'en Bruc, podi d'en Jake i zeros d'en Loki, en Morgan

Leer más...

8 mai 14 Diumenge varem anar a celebrar el dia de la Mare a Badalona, en la ja tradicional prova benèfica contra el càncer. En Taboo, la Lua i la Sacha, que va guanyar, van fer grans pistes.

Avui, a la prova benèfica contra el cancer no hi havia gaires participants però nosaltres, encara que hem trobat a faltar molta gent, eren uns quants.

201405 Badalona dium Taboo2201405 Badalona dium LuaEn grau I hem tingut al Taboo amb l'Estel que ja està recuperada de la seva lesió al genoll i que ens ha fet una gran primera pista quedant primera de tot el grau I i fent un dels preuats zeros. A la segona, en canvi, en Taboo ha decidit tornar a fer de les seves.

També hi havia la Lua amb l’Eduard que han realitzat uns recorreguts molt fluïts, fent nomes una petita errada a la primera manega per l’anticipació del Eduard. En la segona mànega, en l’eslàlom i dos obstacles abans d’acabar la pista, la Lua ens ha enganyat a tots quan no ha fet la darrera porta del slalom, malauradament qui si que estava pendent era el jutge amb el que ha estat eliminada.

201405 Badalona dium Dana201405 Badalona dium CoraTambé ha participat la Dana amb la Maria i, com ens te acostumats, ha fet unes pistes molt segures, fent que semblessin molt fàcils a tots els altres participants.

A grau II la novetat era que debutava la Cora amb la Juli, un equip en formació molt segur i consistent que ha fet uns recorreguts impecables penalitzant només una mica per temps.

201405 Badalona dium Qumba201405 Badalona dium HippyTambé ens acompanyava en Qumba que a l'agility ha sortit una mica afectat per la calor però, a banda d'una falta a la rampa, ha fet una pista molt maca. En el jumping, en canvi, ja ha sortit molt mes animat amb la mala sort de que ha tirat un pal i no ha fet la entrada correcta al eslàlom.

També han vingut en Hippy i la Mercè que a l'agility han fet unes zones de contacte molt bones, cosa que ha fet molt contenta a la Mercè. En el jumping en Hippy ha anat molt alegre i la Mercè corrent darrera d'ell com podia

201405 Badalona dium Ela201405 Badalona dium GammaPer últim l’Ela amb la Neus que avui tenia un bon dia: en l¡'agility l'Ela ha fet dues errades de gos 'normal' amb un jumping molt ràpid i controlat que ha fet que la Neus sortís molt contenta de la competició.

En grau III nomes s’han animat la Gamma amb en Jordi i la Sacha amb en Paco. Amb la Gamma en Jordi ha aprofitat l'agility per treballar les zones de contacte en competició i en el jumping la Gamma s’ha sortit de l'eslàlom, quelcom molt poc habitual en ella.

201405 Badalona dium podi Sacha201405 Badalona dium Sacha3En Paco amb la Sacha ha fet tant l'agility com el jumping a una velocitat impressionant i amb una seguretat espectacular, acabant la prova en primer lloc. Moltes felicitats Paco i Sacha esteu fent molt bona feina!

Neus (Ela)

FaLang translation system by Faboba