llac groc

Creemos en la educación canina y el adiestramiento del perro en positivo
el agility nos ayuda a educar a nuestro perro mediante el juego desde cachorro

¿Tu perro te hace caso? ¿Siempre?
Descubre como mejorar vuestra relación y educarle en positivo
¿Tienes un cachorro?
Ahora es el momento, es divertido y hareis nuevos amigos
¿Conoces el agility?
Tu también puedes hacer agility con tu perro
Ven a visitarnos
Campos de hierba, sombra, aparcamiento, bien comunicado
¡Lo pasarás bien!
Trabajamos por un ambiente social activo y gratificante

Últimas noticias

En Jake guanya al Ciutat Comtal

10 des 19 La Mònica i en Jake van guanyar en la prova de segona divisió disputada a Barcelona i en Jazz va fer zero a l'agility

Leer más...

En Bruc i la Lola van sumant zeros

9 des 19 Un jumping a zero sempre ajuda de cara al Campionat d'Espanya per equips

Leer más...

A Badalona en DH de tot una mica

8 des 19 Retorn de l'Ela a les pistes, jumping brutal d'en Taboo, bones pistes d'en Drac i la Cora i gairebé podi d'en Fish

Leer más...

Els de Grau I progressem, lenta però adequadament

8 des 12 A la prova de grau 1 de Badalona dos bons recorreguts d'agility de la Cloe i en Jazz que, fins i tot, va fer podi

Leer más...

Podi d’en Bruc i zeros d'en Loki i en Morgan

5 des 19 A Badalona doble zero i podi d'en Bruc, podi d'en Jake i zeros d'en Loki, en Morgan

Leer más...

1 mai 14 Bo i fer bones pistes, en la darrera competició tots els nostres representants a la màxima categoria van veure algun punt que podrien millorar.

Diumenge a les quatre de la tarda i sota un bon solarro però amenitzat per una mica d'airet, la Gamma, la Coma, la Chula i en Drac es preparaven per representar el club en la màxima categoria.

201404 Baix DracEn Carles Fortuny, el jutge, va posar un agility força interessant amb doble de passarel·la amb túnel a sota. En mini, la Chula ho van fer molt bé, assegurant les baixades de les passarel·les. En mida gran la Coma va fer una pista molt ràpida i fluïda amb una falta a la pujada d'una de les passarel·les però no va deslluir la seva pista.

En mitjans, en Drac, per error de l'Elisenda, va entrar en un túnel per la boca contraria però va anar força rapidet i la Gamma va treballar el quiet sense corretja que li va sortir força bé i va fer molt bona pista, però, com la segona passarel·la no va ser tant bona com la primera, en Jordi va optar per fer-li repetir a la gossa.

En el jumping, la Chula anava molt bé però va fer un refús en un dels últims salts. La Coma va eliminar-se al confondre una ordre de la Diana de saltar retallant amb un canvi ceg i va fer el salt al costat del que li tocava abordar.

En mida mitjana, en Drac va tornar a eliminar-se en un salt per darrera al que l'Elisenda no va arribar i la Gamma va tenir un refús en un moviment de tallar amb la mà contraria amb el que sovint te problemes aquest equip, quelcom més que apuntar a la llista.

Per tant tots varem sortir de la prova amb alguna cosa per treballar més a fons.

Elisenda (Drac)

FaLang translation system by Faboba