Carnestoltes 2023

Un any més festa de Carnestoltes al club i aquest cop amb totes les activitats. Desfilada i concurs de disfresses, proves d’agility amb guies disfressats, reprenem la tradició del buffet d’hivern i després sobretaula i jocs. Anem a pams que la jornada va ser llarga i us passem fotos del que tenim.

Desfilada de disfresses

Com cada any vàrem tenir algunes disfresses molt treballades, altres molt originals i altres «per sortir del pas». L’important és participar i vàrem ser força els que hi vàrem prendre part. Aquí teniu una mostra dels que hi vàrem ser.

Malèfica i princesaEquip espacialIaio amb els seus gossetsHawaïana i Tiramussera

Prova d’agility

Un recorregut teòricament asequible més l’opció de guanyar també si encertaves el temps en que faries el recorregut va permete als participants fer el recorregut lluÍnt les seves millors gales. Més d’un va patir per la roba que portava peró al final varem passar una bona estona.

Z63 8989Z63 8984

Z63 9189

Z63 8989Z63 8984

Z63 9189

Buffet d’hivern

Aquest any hem recuperat la tradició del buffet d’hivern, un àpat col·laboratiu en que cadascú porta un plat i que ens ha permès tastar especialitats ben gustoses i descobrir habilitats fins ara desconegudes de gent del club. Aquí us deixem el menú que inclou referències a l’autor de cada plat.

202302 Buffet Menu