Doble puntuació de la Taxi a la selectiva de Lugo

202301_Vigo_TaxiDesprés d’un llarg viatge amb neu, boira i fred finalment vàrem arribar a Lugo divendres al matí tal com teníem previst.

La Patum i en Loki teníen entrenament a les quatre de la tarda, ja vàrem triar aquesta hora per tal que no hi hagués massa gent i xivarri però, un cop allà, ja hi havia altres companys entrenant i els cops del balancí ressonaven per tot el pavelló. Això va afectar força a la Patum que només volia marxar d’allà, varem aconseguir treballar una mica amb molts de premis però vàrem sortir amb poca confiança per l’endemà. En canvi a en Loki, que ja te un rodatge i és més tabalot, això no el va afectar gens ni mica.

Dissabte

202301_Lugo_PatumDissabte hem començat pel jumping mini i la primera en sortir a pista ha estat la Patum. Estava bastant espantada i només volia marxar però en quan li he dit ready ha vist que tocava treballar i la gossa ha canviat d’actitud. Era una pista una mica complicada on hi havia un eslàlom després d’un túnel que no es veia però el que si que es veia era un salt molt clar que no tocava. Aquí s’han eliminat la Patum i la Quimera. La Taxi, en canvi, ho ha superat, acabant en quart lloc amb una pista a zero molt ràpida..

202301_Lugo_LokiA l’agility hi ha hagut moltíssimes faltes i alguns eliminats en diversos punts. La Quimera ha estat la primera en sortir i ha fet una molt bona pista amb una falteta a la passarel·la i una refusada al balanci en un punt on era molt fàcil que passés perquè veníem d’una recta molt ràpida i el balancí estava en corba després d’un salt. Per ser la seva primera selectiva ha deixat el pavelló molt alt

Després ha sortit la Patum que seguia totalment espantada amb les orelles cap enrere i cara de preocupació mentre esperava per començar. Jo anava pensant aquesta en qualsevol moment marxa de pista però procurava que no s’em notés. I sabeu que va passar … doncs que va fer una pistassa amb molta distancia de treball i sense cap error. Es cert que després ens han fet penalitzar per temps i al final hem quedat vuitenes de la mànega però n’estem prou contentes.

La Taxi ha fet un parell de faltetes però, al aconseguir acabar la pista, ha acabat el dia pujat al podi en tercera posició, sumant 8 valuosos punts..

En midi només tenim a en Loki ja que a la Winter ens l’han passat a intermedi. Eren unes pistes molt complicades, sobre tot el jumping on hi ha hagut una pila d’eliminats. L’agility era una mica menys complicat però també deixa’l còrrer. En Josep i en Loki ho han lluïtat però en el jumping s’han eliminat ja al tercer obstacle i en l’agility han arribat fins al 12 on enlloc de fer un túnel ha anat a la rampa que hi havia al damunt.

Les pistes d’intermedi també eren força complicades i la prova és que tant la Winter com en Fish que sempre son molt fiables hi han tingut problemes. La Winter que s’ha trobat saltant més alt que fins ara ha fet tres faltes en cada recorregut i en Fish s’ha eliminat a tots dos.

En L només tenim a la Vipper. S’ha enfrontat a un jumping oh hi ha hagut moltissims eliminats i la Vipper no ha volgut ser menys. Després a la pista d’agility de nou han plantejat un recorregut molt exigent on també hi ha hagut molts eliminats … incloent la Vipper.

202301_Lugo_Quimera202301_Lugo_Taxi

Resum de dissabte: uns recorreguts molt exigents on els guies havien d’estar milimètricament on tocava o ja no podies fer res.

Ara a descansar que demà toca el reconeixement de pista a les 6 del mati. Molta força i sort per tots.

Diumenge

202301_Lugo_Winter202301_Lugo_Fish202301_Lugo_ViperDiuen que “A quien madruga Dios le ayuda” doncs a nosaltres ens hauria d’ajudar molt perquè aixecar-te a les cinc del mati per poder esmorçar i treure els gossos dignament per estar a les 6.20 reconeixent pista es que t’ha d’agradar molt i molt el que fas.

Doncs bé, a aquesta fantàstica hora estàvem tots els gossos petits i mitjans i tots els acompanyants -als que ens agraïm moltíssim el suport- per tal de reconeixer la pista.

Hem començat el dia per un jumping on calia ser un atleta o posar-hi molta voluntat per arribar als llocs.

La primera ha estat la Quimera que s’ha elijminat  en un punt on jo tenia previst fer el mateix moviment … I ella corre molt mes que jo! De sobte he entrat en pànic … He de canviar d’estratègia!

Mentrestant ha sortit la Taxi i ha fet una pistasssa, cinquè millor jumping i 6 punt més per la classificació.

Ja després em tocava a mi amb la Patum Blue. Al final, per coherència amb el que sempre recomano, he decidit que faria el recorregut tal com l’havia reconegut. Així que vaig còrrer moltíssim i … Satisfacció personal al superar el punt crític amb exit però he de reconeixer que després d’aquell punt «l’hem liat» al final de la pista. No ens hem entés amb la gossa, jo vinga dir-li que un salt era per darrera i ella que volia saltar directa. Ha calgut tota l’ajuda del públic cridant per que al final la gossa acceptés fer el salt per darrera. Al final entre jo i el públic hem aconseguit acabar la pista sense penalitzacions en el recorregut.

En mitjans l’unic representant, en Loki, ha sortit molt ràpid però ha fet un parell de refusades i ha caigut al punt on gairebé tothom ho ha fet: una recollida gairebé al final de la pista.

Després tocava l’agility pels petits i mitjans, a veure que s’inventen aquests jutges! Doncs, una pisteta interessant on gairebé tots els primers gossos s’han eliminat per pujar a la passarel·la (que era el natural pel gos) enlloc de a un túnel que estava uns metres més a la esquerra i que després calia encadenar amb un segon tunel per tal de tornar al costat per on es venia.

La primera del club en sortir ha estat la Quimera que també ha estat eliminada per fer un salt que no tocava. Una mica després la Patum Blue ha fet la pista perfecta, super ràpida i sense penalització però hem tornat a perdre temps, aquest cop clarament per culpa meva que no savia quin era l’obstacle número 20. Sort que la gossa si que ho savia i apa cal al 21 i el 22. Un bon treball en equip!

Pel que fa al remolí de la Taxi, ha sortit amb molta velocitat, llàstima que ha fet un refus al castell i al túnel.

Veient els resultats del cap de setmana en mini, la Taxi ha aconseguit puntuar dos cops que no és fàcil i la Patum ha acabat en cinquè lloc a la general de diumenge. N’estic molt contenta.

En mitjans, en Loki s’ha manifestat en el seu més pur esperit, evitant al darrer instant pujar a un balancí al que arribava perfectament encarat i fent també de les seves al eslàlom. Al final han acabat eliminats.

Canvi de pistes i ja era el torn dels intermedis i grans. Estavem ja a mitja tarda i després de tantes hores els guies i els gossos ja estaven mes que cansats, però calia lluitar les pistes. Les d’avui semblen una mica més assequibles que les d’ahir però també son complicades.

Al jumping el primer en sortir ha estat en Fish que ha resultat eliminat. Després la Winter que ha tirat un parell de pals ja que és molta alçada per ella però ha fet una molt bona pista gràcies a una conducció força atrevida d’en David.

En la categoria L la Vipper va resultar eliminada quan en Jordi va repetir la sequència per esmenar una entrada incorrecta a l’eslàlom.

L’agility semblava més raonable però en una selectiva no hi ha res fàcil i aquí també hi va haver també molts eliminats, entre ells en Fish i la Winter que, com a mínim. han pogut tornar cap a casa un pèl més aviat.

Darrera oportunitat pel club: en Jordi amb la Vipper. Fan un recorregut espectacular i rapidíssim però amb falta a la passarel·la que ha evitat que poguessin puntuar.

Ha estat un llarg, fred i intens cap de setmana. Estem molt cansats però molt satisfets amb l’experiencia viscuda. Ara amb ganes del proper viatge a la selectiva de Granada (on segur que també farà fred). I que es preparin, que anem amb moltes forces!