La Brisa primera i la Lluna seleccionada pel Campionat d’Espanya

202211 Fonts 2202211 Fonts 1Diumenge passat, a Les Fonts, tornàvem a ser dos representants del Cànic. L’Eugénia amb la Brisa i l’Elisenda amb la Quimera. En arribar al club, preparades per «petar-ho» es van trobar amb una sorpresa, i és que en Robert; que el dia anterior s’havia quedat a un punt de classificar-se pel campionat d’Espanya, s’havia apuntat d’amagatotis i d’un dia per l’altre, i venia disposat a eclipsar les noies.

Aquesta jornada va començar amb un jumping força ràpid, la Quimera va aconseguir resoldre’l amb molt bona velocitat i la Lluna, tot i fer-lo molt bé, va tirar dos palets. Aquests equips, però anaven buscant agilitys. La Brisa, després d’un quiet espectacular va abordar la recta inicial una mica més lenteta del que volíem, però a partir de l’eslàlom li va «fotre canya» i va acabar la pista a  zero molt més animada.

A l’agility, tots els equips estaven més nerviosos. La primera a sortir, la Quimera, va fer la pista molt polida, però malauradament, la falta de la passarel·la va arrencar la possibilitat del preuat agility a 0. En Robert i la Lluna, s’havien apuntat per fer aquella pista, una pista que semblava fàcil, però on molts equips anaven cometent petits errors. En Robert va anar guiant molt bé la Lluna per cada punt i en arribar a la passarel·la, va cantar tots els mantres que sabia, tres avemaries i la Lluna, va tocar la zona! Llavors tant ell, com el públic ja sí que es van posar nerviosos de debò; havia d’acabar, però encara quedava la part més rebuscada de la pista. De mica en mica, van anar avançant i resolent els diferents obstacles i en finalitzar, tothom va respirar alleujat. En Robert i la Lluna s’havien classificat pel Campionat d’Espanya, per primer (i de segur que no serà l’últim) cop. Enhorabona, equip! Sou molt grans! 

Però eh, la competició no va acabar amb en Robert; òbviament, encara quedava la Brisa, la nostra representant de L. Aquest agility va motivar més a la gosseta que va resoldre’l molt bé i ràpid, catapultant el binomi cap a la primera posició del podi.

Una bona jornada pels representants del Cànic tot i que amb deures per casa, com sempre!