31 oct 22 Les pistes de DH del Baix Llobregat ens van posar a prova. La Mia va guanyar l'agility (l'únic no eliminat de mida gran) i en Loki el jumping. Al final podis per la Mia (1r), la Thai (2n) i en Fish (3r)

photo 2022 10 16 18 30 25 2photo 2022 10 16 18 30 25Al Baix Llobregat la competició de divisió d’honor va començar amb una pista d'agility molt i molt llarga. Un túnel seguit d'un altre túnel i un salt per darrera al final, després una rampa al costat d'un salt que no es feia, una mica mes lluny el que si que tocava... Es a dir, parany rera parany però divertida.

Es primers en sortir van ser els mitjans on la nostre representant, la Nugget, es va eliminar -com tants altres- per no poder seguir el ritme del gos. Després, en mida gran, en Fish i la Winter es van possar d’acord en eliminar-se en el mateix punt, fent un salt que no tocava. Només en Marc i la Mia van aconseguir no eliminar-se en la mànega, amb el que van guanyar-la.

En categoria petita la Thai va quedar primera, en Loki va fet una falta i dues refusades i la Patum es va eliminar Bé, de fet qui es va eliminar va ser la Neus, que li va dir a la gossa que fes un salt que no tocava. Cal reconeixer, però que es van marcar un eslàlom a distància al·lucinant.

FishEl jumping era una miqueta més fàcil però també calia còrrer molt i també tenia molt túnel-túnel.

La Nugget i en Fish van fer una gran pista, només amb una falteta, quedant terceres d’aquesta mànega. La Mia només va tenir una petita penalització per temps quedant segona en la mànega i la Winter va ser eliminada.

En mitjans en Loki va guanyar la mànega de jumping, la Thai va tombar un pal i la Patum Blue va caure eliminada en el penúltim salt però vàrem acabar molt contentes amb la nostra pista.

Al final, en el podi, vàrem tenir a en Sergio amb la Thai en el segon lloc de petits i a la Mia primera i en Fish tercer lloc de grans.

Ara esperar a la seguent prova per fer-ho encara millor. Per cert les pistes difícils pero molt maques.

FaLang translation system by Faboba