Podis molt lluitats en grau 3

Aquest darrer cap de setmana el vàrem passar al Baix Llobregat. Dissabte hi havia prova de la RSCE i de grau 3 només hi varem anar en Josep amb en Loki i la Neus amb la Patum Blue.

Podi LokiPodi Patum

Varem començar amb la pista de l’agility on el jutge ens va proposar una pista una mica difícil on sobretot necessitaves tenir una molt bona distancia lateral amb el gos ja que hi havia obstacles com la passarel·la pel mig.

La primera en sortir va ser la Patum Blue. Varem començar molt bé els primers obstacles passant per sota de la passarel·la per un túnel i fent el balanci a distància ella sola, un parell d’obstacles mes i tornem per sota la passarel.la, salt i salt de longitud … I aquí ens comencem a discutir. Ella «jo vaig cap el salt». Jo: «no no, que toca l’eslalom». Ella: «no jo vull el salt». Jo: «no no, és l’eslàlom» Ella: «va vinga faig l’eslàlom pero … començant per la tercera porta va be?

Doncs no, no anava bé, pero ho repetim i seguim endavant un tram més sense discutir fins al penúltim salt on hi havia una boca de túnel molt xula al davant que no tocava. I, apa, de dret cal allà i aquest cop sense discutir-ho. Després de posar el cap dins l’entrada del túnel la gossa es gira i diu: «mama, l’hem pifiat oi?». Doncs si reina, estem eliminades.

Surt en Loki i fa la mateixa estratègia que la Patum pero en Loki decideix que ell no puja al balancí i menys a distància. Així que; un parell de refusades fins que finalment guanya en Josep i el gos fa el balancí i segueix fent una super pista i quedant primer de la mànega.

Ens quedava l’esperança de que el jumping fos una miqueta mes fàcil pero no ho va ser. Varem tornar a tenir que còrrer molt o treballar la distància, aquest cop per davant del gos i amb túnels per mig i, a més, passant més d’un cop pel mateix lloc. Tot un exercici de memòria!

En aquest cas la Patum va sortir més centrada. Ens tocava obrir la prova i vaig decidir fer coses poc entrenades per que ens va sortir bé. Potser la xerrada que vàrem tenir amb la Patum després de la primera pista també va sorgir efecte. Total que vàrem acabar amb un cero pero sense la velocitat que ens calia per puntuar pel Campionat d’Espanya.

En Josep i en Loki ho van fer molt bé. Tots sabem que en Loki corre molt i en Josep no es queda curt, va fer una pistassa tenint la mala sort que el gos es va «menjar» el castell a dos obstacles d’acabar la pista pero ningú li va poder treure el primer lloc de la classificació.

I, per cert, la Patum també va fer podi en tercer lloc.