Pistes potser una mica massa «divertides»

Al setembre reprenem la temporada de competicions i, com no, els del Cànic allà estem. En  aquest cas molt aprop de casa, al Maresme.

 D537453A mi em toca explicar com va anar el grau 3. Les dues pistes, tant el jumping com l’agility, eren molt ràpides però extremadament complicades. La prova la tenim amb el gran numero d’eliminats que hi va haver.

Jo personalment m’ho vaig passar pipa fent la pista i rient del malament que ho estava fent (jo, no la gossa).

El primer recorregut va ser el jumping i allà van eliminar-se, un rera l’altre, la Taxi, la Patum i en Loki. Qui va quedar millor classificat va ser en Marc que en el jumping va arribar amb la MIa fins l’obstacle numero 18 encara a zero. Després ens va fer dues refusades en els darrers obstacles: un salt i un túnel, però, la pista era tan exigent, que encara va guanyar aquesta mànega.

Després l’agility el varem fer millor. En el cas de la Patum amb només un refus per culpa meva quan em vaig equivocar d’ordre, sort que la gossa és molt bona i ho varem poder salvar. La Taxi i en Loki també van aconseguir acabar sense eliminar-se però tots dos van acabar amb un parell de faltetes.

Per tant va ser un cap de setmana alegre, per veure totes les amistats i riure per veure que la feia mes grossa. Ara toca entrenar més coses i encara més complicades!!!