Dogs in need: darrers dos dies

Divendres

Avui no ha calgut matinar perquè totes les proves ens tocaven cap al tard. Per tant hem pogut passejar els gossos amb calma i esmorçar tranquil·lament.

202208_DINAS_PatumGairebé a l’hora de dinar en Josep ha pogut fer el seu primer jumping al al ring 8 on ha passat una cosa molt inesperada: en Loki ha acabat primer de la prova. Per tant ens hem endut trofeu, escalapela i brassalet de winner. Molt be per en Loki!

Després hem aprofitat per que la Neus pogués reconeixer aquesta pista així com un agility a la pista 3 molt enrevesat. De fet era molt lleig però bé que l’haviem de fer! En qualsevol cas podem anar a dinar tranquils perquè fins les 14:00 no comencen les proves de la tarda.

Un cop dinats i amb una mica -molta- mandra anem a revisar les pistes, no fos que ens deixèssim algun obstacle. Amb la Patum decidim començar per l’agility enrevesat. Doncs bé, aconseguim acabar la pista a zero, quelcom gairebé increïble. Al final resulta que vàrem quedar en primer lloc així que la Patum també s’emporta trofeu, escalapela i braçalet de winner. Anem «super cuquis» tots dos amb els braçalets.

Sense descansar anem cap al jumping de la pista 8 on amb la Patum també hem fet un zero però on hem perdut una mica de temps en un canvi per darrera que hem hagut d’improvisar. Bo i això hem quedat en cinquena posició.

Al cap de res a en Josep i en Loki els toca fer els dos agility d’avui. A la pista 12, per cert no gaire maca però que hi farem, al gos li ha sortit la vena «Lokilla» i s’ha saltat sense miraments el balancí. Després de cap a la pista 13 on ja ens esperaven perquè tots els de la 12 tambe corrien aquesta. Aquí en Loki no ha tingut problema amb l’balancí però ha decidit passar-se l’eslàlom pel costat, la seva altra especialitat.

Per tancar el dia, la Patum també ha fet la pista 12 com el Loki. Era una pista amb moltes trampes sobretot una boca de túnel on gairebé tots el gossos anaven directe. Sortosament (o per l’entrenament) els nostres no ho han fet i la Patum l’ha fet a zero. Al acabar la pista anavem en primer lloc (a veure si encara faríem un altre bracalet) i ha estat així fins gairebé al final. Dissortadament un dels darrers gossos ens ha guanyat i hem acabat segones, que tampoc està gens malament.

Ara cap a la caravana, farem una barbacoa i a descansar que demà toca recollir per començar a tornar cap a casa.

Dissabte

Avui hem hagut de “matinar”, a en Josep i en Loki els tocava a primera hora fer la pista 9 , mira aquesta encara no l’haviem fet mai! Era una pista un mica lletja però s’ha de fer de tot. En Loki ha fet la pista molt fluida i força pendent fins que ha arribat al balancí que ha decidit passar-se’l de llarg per anar més depressa. Com aquestes proves ja no puntuen per cap final, en Josep ha preferit repetir la sequència per deixar-li clar que quan es diu balancí és balancí. A veure quan li dura però de moment un eliminat a la butxaca.

202208_DINAS_LokiAl cap d’una estona li toca a la Patum, a la pista numero 13. Un agility molt tècnic amb paranys com un túnel que no es fa o un salt just sortint del túnel que tampoc cal fer en aquell moment. Cap problema per la Patum l’ha fet sense errors i molt depressa.

Seguidament ens anem al ring 5 que ja no pot faltar gaire perquè li toqui a la Patum. Efectivament ja el teníem a punt de reconeixer però ens han fet tornar una més tard perquè han hagut de tornar a muntar la pista anterior (d’un altre grau) perquè els mancava el temps d’un participant. Així que anem a fer una volteta per les botigues i tornem, ara si, a punt de reconeixer.

La Patum ha començat molt animada i hi havia una entrada d’eslàlom molt lluny on era impossible que jo arribés. He intentat obrir-me per posar-li més fàcil … però la gossa anat directament a la boca bona del slalom! M’he emocionat i he dit un SUPER molt fort … Provocant que la gossa sortis del slalom! La resta de la pista molt be i molt contentes amb els resultats.

Després de dinar i hem deixat a mitges una pel·lícula que estavem veient perquè hem pensat que hauríem d’anar a veure com anaven les nostres pistes. Sort d’això perquè les últimes pistes ja havien començat, així que ens ha tocat reconeixer  pista desde fora i a veure si hi ha sort.

Hem començat per la Neus i la Patum i hem fet un zero però lluny del pòdium perquè en el salt 10 havia quedat una mica desituada. Després hem anat a fer la pista 9 amb en Josep i en Loki que tampoc havien reconegut i han fet molt bona pista pero amb una refús en un gir que no era com en Josep s’esperava.

La darrera prova de la competició, al ring número 5, si que l’ha pogut reconeixer en Josep, Era el mateix recorregut que havien fet abans la Neus amb la Patum i en Josep també ha penalitzar a l’eslàlom. Aquest cop per aturar-se una mica abans del compte per assegurar l’entrada complicada.

I amb tot això acabem amb les nostres vacances d’agility. Molt contents amb els resultats i el bon ambient de tots els dies.

Esperem poder tornar l’any vinent!

Z61 9171