KC International Agility Festival – Tercer dia

Avui les proves ens toquen una mica més tard i només en tenim dues. Per tant serà un dia de relax, que ja ens toca. De fet podíem dormir una miqueta més però hem decidit que el millor era aixecar-se aviat per no trencar el ritme i anar a reconeixer les pistes. Ni que encara no estaven a la nostra alçada si que era el mateix grau i així ja ho teníem fer per si de cas després ens distreiem.

El primer en saltar ha estat en Loki i ha començat pel jumping on ha fet un parell de refusades una mica tontes. Com en aquell moment també ja havien acabat la pista d’agility que havia de fer la Patum, tant punt ha acabat en Loki ens n’hem anat cap el ring 6 (que encara no ens havia tocat cap dia). Un cop allà el jutge ha decidir canviar una mica les angulacions i acostar més els obstacles perquè erem els petits amb el que el reconeixement que havíem fet abans no ha servit de gaire.

202208_KCF_NeusA l202208_KCK_Josepa Patum no li ha agradat gaire aquesta pista i no volia anar a fer els salts per darrera. Després de varies discussions hem aconseguit acabar la pista amb només una refusada i hem anat correns a fer el jumping de la pista 6 que ja havia fet en Loki. En aquest cas, però, abans de fer la pista la Neus i la Patum han tingut una xerrada i han arribat a l’acord que, com era l’ultima pista del dia, la farien bé. I així ha estat, pista a zero i roseta per acabar en quarta posició.

En pocs minuts a en Loki li toca saltar l’agility conflictiu de la Patum. Ha començat molt bé però, com sempre, intentant «fer la pirula» a en Josep. Així que, quan ha arribat al balancí, ha decidit sortir volant. En Josep li ha dit que de cap manera i ha repetit una part del recorregut per que ho fes bé. Al cap de dos obstacles, però, despres de l’eslàlom ha decidit que sortia de pista a olorar alguna cosa i que ja treballaria després. En Josep li ha explicat que primer teníen que acabar la pista i a partir de llavors cap més incidència.

Aixi que avui amb la feina feta a descansar que demà toca un dia molt més llarg.