No s’hi val el rendir-se

WinterTaxiFishAquest cap de setmana, el club d’agility Vallés ha celebrat una triple en uns horaris genials per evitar l’onada de calor que estem patint. Així que alguns participants de grau 3 del Cànic hem volgut aprofitar-ho.

Divendres a la nit va provar sort en Marc amb la Mia, però unes pistes una mica exigents no els van anar massa bé.

De totes maneres va decidir tornar-hi l’endemà, dissabte al vespre, on ja va tenir la companyia de la Taxi, la Winter i el Fish. Amb la «fresca» de la nit les pistes van anar una mica millor, amb resultats molt variats.

L’agility no el va aconseguir ningú a zero. En Fish i la Winter van tenir problemes a l’entrada del slalom, la Taxi va volar la rampa i en Marc va voler provar conduccions arriscades amb la Mia que no van sortir gaire bé.

El jumping va ser més divertit! El jutge va presentar una sortida molt ràpida, però complicada amb un tub aspirador que no tocava. De manera, que o caient al parany o un parell de salts després tots quatre es van eliminar. Potser també perquè era tard i el cap ja no els funcionava com toca.

Tot i això, la Taxi, la Winter i en Fish, que són molt tossuts, han tornat aquest matí ben ben aviat i aquest cop SI hi ha hagut sort! Doble zero per la Taxi i en Sam i pel Fish i l’Eva, acabant els en la primera posició del podi en S i L respectivament. Pel que fa a en David i la Winter, agility a zero i tercera posició general.

Ja sabeu, per tenir resultats no val rendir-se!

PD: Bona sorpresa avui de l’Edu «Zaska» que ha vingut a fer algunes fotografies, GRÀCIES!!!

Fish