1 abr 22 Amb una doble pista a zero i un segon lloc al podi, en Fish va donar visibilitat al Cànic el la prova de DH de Badalona

202203 Badalona Fish Diumenge tocava canvi d’hora (ens van treure una hora de son) així que a matinar tots per fer la prova de DH de la Federació Catalana a Badalona.

Les pistes van ser molt maques: amb trampes pero fluides.

Per la meva part super contenta amb la Patum Blue però el cert és que jo no tenia un bon dia i el resultat de doble eliminat així ho va certificar.

En Loki a la primera manega va sortir una mica descentrat i va acabar eliminat. A la segona el descentrat va ser en Josep així que, per no ser menys que la seva germana, en Loki es va endur un doble eliminat cap a casa.

En la categoria gran, tant la Sioux com la Winter van fer una petita falteta en l'agility i després un super eliminat en el jumping.

Sort en tenim de l'Eva i en Fish que van tenir una actuació brillant. Van acabar les dues pistes a cero pujant a la segona posició en el podi i sumant uns quants puntets que sempre ajuden a escalar posicions per la final.

Ara ens toca seguir treballant per a la propera fer-ho, si pot ser, millor.

202203 Badalona Winter202203 Badalona Sioux

FaLang translation system by Faboba