La Boira tercera dissabte

202111_Cesp_Podi_BoiraAquest any, aprofitant que hi havia més dies pel pont, el dissabte abans de la final del Campionat d’Espanya es va disputar una prova «normal», puntuable pel Campionat de l’any vinent.

En aquesta competició hi havia molts dels competidors seleccionats pel Campionat d’Espanya i altres que venien a veure’l i que van aprofitar a fer aquesta prova prèvia. Aquest era el cas d’en Loki, la Patum i la Taxi. Pel que fa als competidors “pota negra” dissabte hi teníem a en Jordi amb la Vipper.

La prova va començar amb un jumping que al principi no feia massa bona pinta per un gir forçat després d’una roda que enfocava a un túnel però que, un cop reconeguda la pista, era exigent però amb bones línies de recorregut pel gos.

Les primeres en sortir van ser la Cristina i la Boira i van completar el seu recorregut a zero i amb un molt bon temps.

En Sam i la Taxi van fer una pista rapidíssima i, bo i haver de repetir l’eslàlom després que la Taxi passés de la primera a la tercera porta, van finalitzar-la a només tres centèsimes del gos més ràpid.

La Neus i la Patum van tenir problemes quan van marxar una mica abans del final del eslàlom i després es van passar de llarg algun obstacle.

En Josep va iniciar la pista encara més despistat de l’habitual i al quart salt ja va enviar a en Loki a un salt que no tocava. Després van fer un bon recorregut, ni que es van tornar a eliminar quan en Loki es va obrir molt en una crida i va fer un salt al revés.

En Jordi i la Vipper participaven en grau III i el seu primer recorregut va ser el d’agility. Van fer una pista molt maca i ràpida amb zones correctes però quan, gairebé al final, la Vipper va tombar un pal, en Jordi va aprofitar per repetir la seqüència completa, ni que això impliqués eliminar-se

202111 CEsp Boira202111 CEsp Patum202111 CEsp Taxi202111 CEsp VipperEn el segon recorregut la Cristina va tornar a fer un recorregut impecable. Aquest doble zero els va valdre pujar al podi final en el tercer lloc és que és un gran resultat considerant el nombre i nivell dels participants.

La Taxi va tenir una falta a la rampa i una refusada al castell i després la Patum va eliminar-se quan va anar cap a un salt que hi havia al costat després de la rampa.

En l’agility en Loki va tornar a fer de les seves, passant-se pel costat un balancí que tenia ben encarat, eliminant-se després un cop ja tenia a en Josep ben descol·locat.

Ara bé, la gran pista del dia va ser el jumping de la Vipper, una execució perfecta i molt ràpida en un recorregut on no es podia badar ni un moment i que van realitzar en la segona millor marca del dia.

Amb el lliurament del trofeu a la Cristina i la Boira vàrem tancar aquesta jornada prèvia que va servir com a presa de contacte amb un entorn que els era gent conegut. A veure que tal se’ns dona la final!