12 nov 21 La O'Neil queda primera sobre unes pistes molt exigents i, en la seva primera prova de grau 2, la Mia ja fa un punt d'ascens al 3.

El passat diumenge 7 de novembre, a les instal·lacions del Club Agility Ciutat Comtal començava la prova de grau 2 de RSCE en un matí podiccradiant que només prometia coses bones. Érem poquets però no per això amb poques ganes de lluir-nos i fer front a les pistes del jutge Ivan Cubedo que sempre suposen un bon repte! Allà estàvem els equips Cristina & Boira en XS, Sam & Taxi en S, Carme & O’Neil i Striptease en M i Marc & Mia en L.

La Cristina amb la petita Boira, tot i caure en un dels paranys de la pista d’agility, va aconseguir superar tots els entrebancs de la pista de jumping acabant amb el preuat 0 Pa. La Taxi amb el Sam va fer les dues pistes rapidíssimes però no es pot badar ni un segon amb aquesta gosseta si no es vol pagar amb un refús i perdre l’oportunitat d’apuntar-se dos merescuts 0 Pa.

En midi, l’O’Neil va anar salvant el jumping a “trompicons”, imitant en el refús a la seva col·lega Taxi però l’agility el va poder completar sense penalitzacions amb Pv, situant-se en primer lloc de la classificació d’aquesta categoria. L’Striptease, més veterana, va salvar el jumping amb 0 Pv però va decidir que ja s’havia lluït prou i a l’agility va decidir fer el boig i no fer ni cas de les indicacions de la seva guia.

Per acabar, la Mia s’estrenava a Grau 2 i ho va fer per la porta gran. Va fer un jumping perfecte, superant els 5 m/s i aconseguint el seu primer 0 Pa. A l’agility, la sortida a l’inrevés no li va agradar gaire i la va descentrar malgrat els intent d’en Marc de reconduir la pista.

Una bona actuació de tots ja que les pistes presentaven un bon grau d’exigència i deures per anar treballant i millorant!

FaLang translation system by Faboba