Una sortida profitosa

D537297 D537299Aquest darrer cap de setmana la Neus i en Josep tenien ganes de viatjar i es van acostar a la competició que el club Toskahua organitzava a Saragossa i el viatge va ser profitós per tots dos.

Dissabte la Neus va aconseguir amb la Patum un doble zero. En l’agility amb una pista molt lluïda sobre un recorregut exigent que requeria bon control i distància de treball i que van completar a gran velocitat. El jumping va ser força més atabalat, aconseguint completar el recorregut sense errors (que és el que compta) però a costa d’un temps al límit del TRS! Al final, però, primer lloc al podi i dos puntets més pel Campionat d’Espanya.

En Loki dissabte també es va portar i, ni que l’agility va ser una mica irregular amb un salt lateral des de mitja baixada de la rampa va completar el jumping sense errors i a més bon ritme que la seva germana, aconseguint també el primer lloc en mida mitjana i, això si, només un puntet per la final. Dissortadament en aquest recorregut es va fer mal en un dit de la pota i ara te que fer uns dies de repòs, amb el que no va poder correr diumenge.

L’endemà, amb en Josep i en Loki només de suport, l’equip femení va sortir una mica menys centrat i van encadenar una refussada al passar-se de llarg un túnel al que s’entrava per darrera al jumping amb un salt al revés després (però lluny) de la passarel·la.

En qualsevol cas, només amb els punts i podis de dissabte, ja van tornar tots força satisfets.