Eufemismes

  JBB6702«Hem acumulat experiència», «m’ha servit per treballar les zones», «la gossa s’ha d’acostumar a l’ambient de competició», «hem treballat l’actitud davant els errors» …. i desenes d’eufemismes més que podem dir en acabar una prova que no ha anat gens bé.

I això és el que va passar dissabte al migdia a segona divisió. Els dos participants del Cànic en aquesta categoria es van estimbar contra uns recorreguts exigents pel que fa a la velocitat, la tècnica i la capacitat retentiva dels guies.

Al Jumping, tant la Mercè con el Joan Miquel van fer caure els seus gossos just a la mateixa trampa del circuit i es van eliminar després de sumar algunes penalitzacions pel camí.

A l’Agility va ser diferent. Mentre que la Nugget va seguir a la perfecció les ordres de la Mercè fins que aquesta va oblidar un tros del recorregut i va eliminar el seu gos, la Cloe va fer una de les seves típiques sortides a pista desesperants: desconnectada, lenta i buscant el refugi dels túnels,…

En fi… «ens queda marge de millora», «el millor de l’agility és el contacte amb la resta de companys», «hem gaudit d’un radiant migdia de primavera»...

Eufemismes!