Ripper «el botes» i la Perla Negra en cerca del capità Zero

Screenshot 20191208 191143

Els joves pirates del Cànic van emprende una llarga travesia que els havia de portar per mars desconeguts, en busca de tresors i aventures.

En la primera expedició, per terres aragoneses, van enfrontar-se als tentacles del Kraken-túnel, que et xucla sense pietat.

En la segona aventura, van arribar fins a terres reusenques on els acompanyaven el capità Víctor i el petit Jazz, que van aconseguir endur-se una moneda del capità Zero després d’una batalla perfecte.

El capità Toni Sparrow va haver de decidir posar el fre a la Perla Negra, que últimament perd el control en les Zones misterioses empès pels cants de sirena.

Per altra banda, la capitana Marta Turner amb el seu company Ripper el botes, van deixar escapar una moneda Zero. Quan ja la tenien a les seves mans, l’emoció va fer que s’entrabanquessin entre ells i el tresor es va perdre ens les profunditats marines… un cop més.

Els nostres pirates cada cop estan més a prop d’aconseguir les tres monedes del capità Zero, que els han de permetre desfer la maledicció i navegar per nous destins. 

Ho aconseguiran en la propera aventura?