En Bruc també s’estrena guanyant

Podi d'en BrucA Rivalcan dissabte, els participants de grau 2 eren en Fox i en Morgan i, a les vuit de la tarda, corrien a una temperatura excel·lent.

Les pistes del jutge, xules però exigents, els van sentar força bé. En Fox va guanyar la mànega de jumping amb un punt d’ascens a grau 3 i a l’agility es va eliminar al corregir la caiguda de pals. En Morgan es va eliminar a les dues manegues, una al caure en una vil trampa i l’altra al repetir la rampa.

Diumenge, els participants van comentar que les pistes èren més «estil Jordi» que el dia anterior, i aquest cop comptaven amb reforços a grau 2: en Bruc.

En Morgan va notar molt la calor i va sortir molt fluixet, eliminat-se a les dues manegues de nou. En Fox també es va doble eliminar per corregir pals i zones, però això no li va impedir pujar a podi en tercera posició.

Per sort, teniem en Bruc i en Victor que van fer doble 0 (el jumping amb PV) que van acabat primers a podi i amb la meitat de la classificació pel campionat d’Espanya per equips feta.

Enhorabona!!!