Diumenge al Festival

Despres de dos dies de no competició per moltaaaa pluja i molttttt vent, avui hem començat amb molta força i moltes ganes.

201908 KCF Ela 2A l’Ela li tocava reconeixer dues pistes a primera hora i hem tingut una mica de descontrol perque ens havien canviat una de les pistes de lloc i no la trovabem. Sort que una senyora ens ha vist despistats i ens ha preguntat si necesitevem ajuda. Quan li hem explicat que ens havia desaparegut la pista numero disset ens ha indicat que estava pasades les caravanes, gairebe on s’acabava el recinte de la competició; només per arribar-hi ja feies un bon escalfament. Com a mínim la pista estava be, molt ràpida però també molt exigent amb la memòria dels guies.

L’altre l’agility, a l’altra punta del mon, era molt més enrevessat. Bo i això, després d’un repàs final abans de fer-les per refrescar la memòria, la Neus i l’Ela han aconseguit acabar-les totes dues a zero. Encara els quedava una tercera pista que han hagut de fer a corre-cuita perque estaba previst que plogués a les 13.30 i es volia acabar tot abans d’aquesta hora. Això, però, no ha estat problema per la Neus i l’Ela que han aconseguit completar un ple amb tres de tres pistes a zero.

En Josep i en Loki segueixen treballant les zones. Avui han fet el balanci a la primera i només s’han eliminat a una pista i ha estat per manca d’atenció del guia.

201908 KCF Loki 2201908 KCF Vipper 2En Jordi amb la Vipper han aconseguit el seu primer zero en el Festival, quedant en quarta posició en l’agility. Després han fet un bon paper a la final del Nations Cup ni que, en aquest cas, el resultat no ha acompanyat.

L’Elisenda amb en Drac ha fet unes pistasses completant tots els recorreguts a zero i fent fins i tot un tercer lloc (que no és fàcil amb prop de 100 gossos a la classe). També ha competit a la Nations Cup fent un equip mixte amb en Xavier Dalmau del Scott i una noia d’Holanda i els ha anat molt bé ja que han guanyat la mànega d’agility i han quedat tercers en la classificació conjunta. Ben fet Elisenda!

201908 KCF Drac 2201908 KCF Morgan 2I no ens podem oblidar d’en Morgan ja que l’Elisenda competeix amb tots dos gossos. Amb el «grandote» ha aconseguit completar a zero les dues pistes que ha pogut fet i fins i tot s’ha endut una roseta per classificació i això que quan tens tantes pistes i finals se t’acaben solapant alguns recorreguts.

A banda de l’equip on competia l’Elisenda, en la Nations Cup també hem tingut un brillant resultat de la única representant catalana en categoria petita: la Montse Canalda que amb la seva gossa Rei i dins un eqiup Catalunya-Holanda han quedat primeres a la final obtenint a més una plaça per competir a la propera edició de Cruft’s.

Marxem del Festival amb bones sensacions però amb el regust dels dos dies sense competició. Sort que ara ens n’anem cap al Dogs in Need on tindrem una altra setmana d’agility també amb més d’una dotzena de rings i milers de competidors. Ja us ho anirem explicant (ni que sigui amb una mica de retard).