Podis d’en Jake, en Loki, en Bruc i la Sioux

Dissabte

201906 Maresme Morgan201906 Maresme HippyAvui dissabte hem començat amb el jumping dels estàndar. La primera en sortir ha estat l’Eli amb en Morgan i han començat fent una bona pista però, en un dels salts, l’Eli ha fet un gest una mica estrany i en Morgan s’ha tornat boig I ha fer el salt dos cops. Després li tocava a en Juanjo amb la Sioux i, com sempre, han fet una pistasa, acabant-la a zero i quedant-se tots dos «tan panxos». Després la Mercè amb en Hippy que ha fet una refusada i en Víctor amb en Bruc han fet una bona pista i és que, bo i que el Bruc no estava molt motivat, en Victor ha aconseguit animar-lo i acabar la pista a zero.

201906 Maresme Strip201906 Maresme JakeTot seguít era el torn dels midis i la primera en sortir ha estat la Carme amb la Striptease que ha acabat la pista amb només una refusada. Seguia en Josep i en Loki que han completat una pista ràpida acabant-la amb un zero. El darrer midi ha estat en Jake guiat per la Mònica que no les tenía totes a l’hora de fer la pista però que, tot això, ha acabat fent una bona pista també a zero.

A l’hora de l’agility hem tornat a començar pels estàndar on l’Eli i en Morgan han fet una pista molt maca però amb una falta. Després tant la Mercè amb el Hippy, com en Víctor amb el Bruc i en Juanjo amb la Sioux s’han eliminat. En midi la Carme també s’ha eliminat amb la Striptease ni que ha estat per repetir la passarel·la. En Josep i en Loki també s’han eliminat ni que gràcies al primer recorregut al final han estat tercers al podi. La Mónica i en Jake si que han fet aquesta segona pista a zero i això els ha fet pujar al segon lloc del calaix final.

Diumenge

201906 Maresme Boira201906 Maresme LokiDiumenge hem començat amb el jumping de mini on la Cristina, bo i que no estava molt concentrada i ha tingut algun petit lapsus, ha aconseguit acabar la pista a zero.

En midi la cosa no ha anat massa bé: tant en Josep i en Loki com la Mònica i en Jake han fet dues refusades mentre que la Carme amb la Striptease s’han eliminat.

A l’hora dels estandar la Mercè i en Hippy s’han eliminat però l’Eli amb en Morgan, en Victor amb en Bruc i en Juanjo amb la Sioux han fet pistes impecables,

Arribats a l’agility l’ha començat la Cristina amb la Boira que s’ha eliminat al repetir el balancí. Després la Carme i la Striptease no han fet una pista massa lluïda i en Jake també s’ha eliminat però la noticia han estat en Josep i en Loki. S’han marcat un recorregut a tota velocitat, amb totes les zones ben fetes i un gran balanci a la primera.Encara ho estàn celebrant!

201906 Maresme Bruc 2201906 Maresme SiouxPel que fa als estàndard, la Mercè i en Hippy, al igual que l’Elisenda i en Morgan, han fet una falta. En Victor i en Bruc han fet aquesta segona mànega a zero sense problemes però els que han arrasat, ja que són un excel·lent equip. han estat en Juanjo i la Sioux amb una pista molt ràpida a zero.

Un cop acabades les dues pistes, hem tingut un doble podi en estàndard ja que en Victor ha estat tercer i en Juanjo primer. Pel que fa als petits, en Josep i en Loki han quedat en primer lloc.