Lluïta final pel podi en segona

Final de temporada a Sant Julià de Vilatorta on cada participant de segona divisió va poder intentar assolir el seu particular objectiu sense pluja, tot i els trons i els núvols negres.

FoxMelEl Fran i el Fox volien el zero que els cal per pujar a Primera. Però per desgràcia, primer l’entrada a l’eslàlom de l’agility i després un pal caigut al jumping ho van impedir. A partir d’alquí el Fran va aprofitar per repetir obstacles que no el van convèncer. Excel·lent temporada de debut d’aquest equip a qui espera la Copa Catalunya d’aquí a unes setmanes. Felicitats.

Pel que fa als dos equips ja experimentats, arribaven a aquesta prova en plena lluita pel segon lloc, juntament amb la Nisha del Baix Llobregat. 

A l’agility, el Dic va decidir que era el moment per desconnectar i va fer diverses faltes amb la conseqüent desesperació de la Mercè: «Ja ho sabia jo… quan hi ha pista de gespa el Dic no tira….». Tot el contrari que l’Ezequiel i la Mel que amb un zero com una catedral, van posar pressió sobre els seus rivals pel jumping. 

DicCloeA l’hora del jumping, però, immune a aquesta pressió, el Dic clava amb un jumping perfecte i destrossa el T.P.G. (Teorema de la Pista de Gespa) de la Mercè. Al seu torn, la Nisha fa un refús i tot queda en mans de la Mel…

Ella i l’Ezequiel esperen el seu torn. Sona música de Queen per megafonia. «No podien posar-me res millor per motivar-me» comenta l’Ezequiel. Els núvols negres esquiven la pista. Tot són senyals positius. Arriba el moment. Surten…. i cauen eliminats en un dels primers salts… Llàstima… 

Malgrat tot, la solvència d’aquests dos equips durant tota la temporada ha contribuït en gran mesura al podi per equips del Cànic. Enhorabona!

I per últim, dos equips que buscaven acomiadar-se amb bones sensacions.

La Winter i el David segueixen el seu treball a les zones. Quan aquest tema quedi consolidat, volaran a la pista i a les classificacions !!

Tot el contrari que el Joan Miquel i la Cloe, qui per tercer cop aquesta temporada abandona la pista per un tro.

Per acabar, tres conclusions ràpides després de la primera temporada competint. Primera: paciència. Segona: més paciència. I tercera i més important: quan sembli que ja no es pot tenir més paciència, paciència.