Podis de la Cora i en Drac però tambè d’en Taboo

CoraDrac i TabooSi al mes d’Abril ets al Vallés, t’aixeques i veus que el termòmetre marca 2º massa ganes de sortir del llit no tens… Però l’afició pot més que la temperatura i apa a fer pista que hi manca gent!

La primera manega ha estat el jumping i ja ens ha fet entrar en calor. Era una pisteta molt ràpida, amb uns salts per darrera molt ben situats i amb molt d’espai entre un obstacle i un altre.

La petita del club, l’Ela, avui tenia moltes ganes de còrrer pero encara estava una mica encarcarada i ha tirat el primer pal. Després, al salt de longitud, ha decidit que avui no calia fer-lo. Al final, quan la Neus ha insistit, ho ha acceptat i l’ha fet.

Al cap d’una mica ha sortit l’energètic del club: en Taboo que «ni fred ni cuentos» a correr s’ha dit! I ha fet una pitassa marcant el temps i el zero que li calia. Després, el iaio del club: en Drac, amb la seva efectivitat i donan-t’ho tot també l’ha fet a zero però amb una miqueta de penalització per temps.

Pel que fa als grans el mes jove de la colla s’ha eliminat en un salt que era un mig per anar massa ràpid i, per ultim, la Cora -tota seguretat- ha acabat, com ens té acostumats, a zero.

TabooDracDesprés d’això, l’agility i Deu ni do amb la pisteta! Després de uns quants enreres controlant, arribem recta final i apa un túnel després de la passarel·la pel lateral esquerra però tenint que entrar per la boca del final. Es que no pots baixar la guardia fins que s’acabi tot!

FishCoraTorna a començar l’Ela i aquesta pista si que ens ha sortit be. Potser hem penalitzat per temps però el zero de la pista no ens el treu ningú i amb això  nosaltres ja estem contentes, Pel que fa a en Drac: un altre cero a la saca, fent totes les zones perfectes. Al darrer midi, en Taboo, li ha agradat més fer el túnel que un salt, resultant eliminat.

En mida gran, en Fish portava una super pista molt ràpida pero a la passarel·la han arribat alhora el guia i el gos amb el que el túnel quedava molt llaminer pel Fish que no ha arribat a entrar, però com el gos ha fet el gir cap enllà el jutge ha considerat que el guia ha impedit que el gos s’eliminés i ho ha fet ell. Al final la Cora ha realitzat un recorregut perfecte, com ja ens te acostumats.