Diumenge pluja i podis

201901 Canic Podi G1S201901 Canic Podi G1LEl diumenge que teníem prova al Cànic va se un dia de pluja i més pluja. Això, però, no ens va impedir tirar enadavant amb la competició.

Tal com varem fer dissabte varem començar amb el grau 1 en mida gran. A més de la pluja teniem la dificultat afegida d’unes olors més intenses que afecten més a uns gossos que a una altres. Aquest va ser el cas d’en Bruc que, bo i això, va acabar al segon lloc del podi, arrodonint així el seu primer cap de setmana de competició.

En grau 1 també vàrem tenir a la Cloe, que estava més nerviosa del normal. També van competir la Marta i en Ripper que, bo i no estar encara del tot preparats volien estrenar-se a la competició «de casa». També va estrenar-se en Toni que ha començat a competir ara amb en Max (que abans portava la Marta).

En categoria midi vàrem tenir a la Winter que esta lluitant per aconseguir unes zones perfectes i en petits en Fox, la Boira i la Rita on tots tres estan guanyant en experiència. En Fox ho va demostrar fent el primer lloc a la final i la Rita amb el segon.

201901 Canic Podi G2M201901 Canic Podi G3SMentre acabavem el grau 1 ja va començar el jumping de grau 3 on la Collie va fer una gran pista amb només una falteta. Quan vàrem passar a la pista d’agility les millors actuacions van ser les d’en Fish, a zero i la Piña que, a més del zero, va aconseguir pujar al podi final en la màxima categoria.

En grau 2 vàrem tenir jumpings genials de la Vipper i d’en Loki -molt ràpids- i d’en Drac «el eterno joven» que gràcies a un doble zero va fer podi en segon lloc. El tercer va ser en Jake que es va endur un agility a zero.

i en Jake un Agility aconseguint un podi d’en Drac en segon lloc i en Jake en 3 lloc.