Podi de la Sioux i la Boira i promoció d’en Hippy

201811 Connecting Podi Segona201811 Connecting DicHola, sóc en Dic, avui m’han encarregat de fer la crònica del Connecting Dogs de segona divisió a mi, es veu que la meva mestressa està molt enfeinada…

Doncs bé, diumenge passat vaig sortir molt animat de casa. Marxàvem molt d’hora i vaig suposar que aniríem a la muntanya, allà m’ho passo molt bé, corrent i olorant tot el que em ve de gust. Però no va ser així. Ens van portar a Girona a un lloc tancat amb molt de xivarri de gent, em sonava, crec que ja hi havia estat un cop i no em va agradar gaire, és que la gent parla molt fort i està molt a prop de la pista.

Per sort em va tocar sortir el darrer del jumping en la meva categoria. Mentrestant ho van fer els meus companys d’estàndard, que són més valents que jo…

201811 Connecting Sioux201811 Connecting HippyEn Hippy el van eliminar per fer tres refusades, una al túnel i dues a l’entrada dels pals.

La Sioux va fer una pistassa a zero.

La Mel no va tenir gaire sort, ja que quan ja acabava l’eslàlom va sortir abans del final i va fer el salt del final, o sigui que la van eliminar, pobrisona…

El llamp de la Vipper va fer una pistassa, llàstima del refús que va fer en entrar pel 2n pal del slàlom.

I era el meu torn, estava molt nerviós però vaig fer el cor fort, tot sigui per la «xuxe» boníiiiisima que em dónen al final. Anava força concentrat en això, seguint tot el que em manaven però va arribar el moment fatídic d’entrar en el túnel, suuuuper proper a la gent i vaig decidir no fer-lo i anar a protegir-me amb la meva mestressa. Ella va insistir que entrés al túnel i ho vaig fer!! Però em va tornar a entrar el «cangueli» i vaig pensar a anar a buscar el meu amo que potser tindria compassió de mí, però no, em va dir que seguís la pista i així ho vaig fer. Endavant que ja queda poc! Em vaig tornar a concentrar en la «xuxe» i vaig aconseguir acabar la pista, això si vigilant molt a la gent… ja estava i tenia el meu premi!!! nyam!!! nyam!!!

201811 Connecting Vipper201811 Connecting MelDesprés vaig poder descansar mentre tocava el torn dels més petits que ho van fer força bé.

En Loki va fer un refús quan es va passar de llarg el salt de longitud i la Boira un refús també però als pals.

Però el descans es va acabar i em va tocar començar a mi la mànega d’agility. Aquest cop, però, vaig fer la pista bastant seguideta, però fent una falta a la baixada de la passarel·la i un refús als pals. Es que la gent estava massa a prop i em van espantar una mica…

Després va ser el torn de la Mel, que no tenia el dia, però aquesta vegada va ser l’Ezequiel que li va senyalar un salt al revés i es van eliminar també.

201811 Connecting Dic201811 Connecting BoiraEn Hippy va sortir molt animat disposat a menjar-se la pista d’agility, i ho va fer, pista a 0!, Tot i la poca confiança de la Mercè, que es refia poc d’ell… Però mira, vés per on, ja tenen el punt que els hi mancava per passar a primera divisió. Moltes felicitats company!!

La Sioux va fer una bona pista amb una falta a la baixada de la passarel.la.

La Vipper es va passar un salt de llarg, i en Jordi va decidir eliminar-se repetint el túnel.

A en Loki se li va atravessar el balancí, fent 3 refusos i la Boira va fer una bona pista amb un refús en un salt.

El dia no va anar tan malament pel club, promoció del Hippy a primera divisió, i 2 podis: un 2n lloc de la Sioux, que darrerament ho peta, li ha agafat el «gustillo» a pujar al podis, i també podi de la Boira, Felicitats als 3!!!

Jo la propera vegada (que serà molt aviat em temo…) intentaré ser més valent… Guau guau!!