14 oct 18 La Strip, que se'n va sortir, i la Coliie i en Morgan que només van fer el que els van demanar els seus guies, ens expliquen la primera prova de la lliga en primera divisió

201809 Tarrega Podi StripJust l’últim diumenge de setembre començava a Tàrrega la primera prova de la lliga catalana de la FCAG, organitzada, com no?, pel Club Agility Tàrrega.

Amb la nova temporada ens vam endur una sorpresa: la crònica de Primera Divisió l’havia de fer jo, l’Striptease!! Un gos!!! Aquest humans ja no saben el que fer per estalviar-se feina!! En fi, des de dins la gàbia poca cosa podia veure però vaig parar l’orella i amb el que em van explicar els altres dos col·legues de Primera Divisió, el Morgan i la Collie, crec que me’n sortiré.

201809 Tarrega StripLa Collie em va dir que en l’agility ella va sortir a donar-ho tot, que havia tocat totes les zones i que va fer tot el que li va anar assenyalant el Sam, fins i tot un túnel en el que va sentir DINS....NOOOO! Sembla ser que es la nova ordre per a la rampa però que ella no ho sabia.

En el jumping el Sam li va demanar la màxima velocitat i ella no es va quedar enrere però anaven tan de pressa que era difícil esquivar un salt que no tocava. Ella estava molt contenta però es que sempre ho està!! I se’n va anar a buscar un pal per a què algú li tirés!

El Morgan em va explicar que també estava decidit a fer tot el que l’Eli li demanés i, efectivament va fer tot l’agility a la perfecció però quan la seva guia va fer un petit gest davant d’un túnel que no tocava, es va pensar que li deia que entrés i que a ell li van faltar cames per entrar!! Es que els túnels són molt guays!! Però que en el jumping es va treure l’espineta i el va fer de meravella deixant a l’Eli molt satisfeta d’ell!!

201809 Tarrega Collie 3201809 Tarrega Morgan 2

I ja només quedo jo, l’Striptease. L’agility em va sortir una mica a “trompicons”. No acabava de trobar-m’hi bé, un pal que cau, una rampa massa llarga, un moviment que mai ens surt bé... Però en el jumping se’m van passar totes les pors. Vaig sortir a per totes i vaig poder completar la pista amb molt bon temps, sense tirar pals ni equivocar-me en lloc!! Fins i tot vaig poder quedar segona de la categoria midi!!

Fins la propera prova!!!

FaLang translation system by Faboba