A Lleida podis de la Striptease, la Collie i en Fish

Aquest cap de setmana alguns hem baixat fins a Lleida per participar a la prova que el club d’agility La Daga organitza cada estiu en unes instal·lacions espectaculars. Com que realitzen la prova a les instal·lacions d’un camping això ens ha servit d’excusa per baixar i fer unes mini vacances que hem disfrutat molt!

StripFishEls resultats dels que hi hem participat han sigut variats, sobretot perquè cadascú té objectius diferents a aquestes alçades de la temporada.

El dissabte el Fish va fer una combinació de pistassa a l’agility i un jumping que tot i acabar-lo a 0 el va fer una mica més «despistadillo». Tot i això va acabar segon a la general.

El Morgan va fer un agility espectacular però amb algun malentés amb l’Eli i un jumping en el que va caure una teula.

La Collie després d’un agility que no va anar massa bé, va fer un jumping a zero a tota velocitat, com sap ella.

Finalment la nostra Sioux va fer un agility en el que no es va sentir gaire còmoda en l’ambient festiu de la prova, però va sortir molt més animada i concentrada al jumping el qual va fer a 0, només penalitzant per temps per “culpa” de la seva companya de club Collie, quina llàstima, tot i així va anar molt bé!

En midi, la nostra única representant, l’Striptease es va lluïr guanyant la prova, amb dues bones pistes i, tot i que el lloc no l’acabava de convencer, va superar les seves pors i va seguir a la Carme per la pista amb ganes!

CollieDiumenge ,a una hora complicada per la calor que encara toca patir al migdia, van tornar a competir els de grau 2.

El Morgan va tenir problemes amb el balancí a l’agilty i l’Elisenda va decidir treballar-ho, però es va treure el mal gust de boca fent un jumping a 0 espectacular per variar!

El Fish va fer un bon agility amb un refús perquè creia que la pista s’acabava abans d’hora i al jumping, on va correr amb moltes ganes, va ser absorvit per un túnel que no tocava.

La Sioux va començat la jornada amb un bon agility amb tan sols una falta, però a l’hora de l’agility ja feia força calor i no va sortir amb massa ganes de còrrer així que el Juanjo va ha aprofitar per treballar amb ella.

Per últim la Collie ha aconseguit un objectiu que portava molt temps intentant: ha fet després de molt temps un agility a 0 que junt amb un jumping amb un parell de faltes l’han classificat a la general en tercera posició tornant al podi que feia temps que no trepitjava, felicitats!

Així tots hem disfrutat a la nostra manera de les pistes proposades (menys el pobre Hippy que ha hagut de descansar per una petita ferida que es curarà ben ràpid!) i de l’estada de cap setmana fora de casa amb els amics del club, amb grans sopars i celebració inclosa de l’aniversari de la Mercè, FELICITATS!