Diversió, treball i algun podi

Jordi i VipperDissabte al Rivalcan, l’Eduard ens va posar unes pistes fluides i en Fish, la Collie i en Morgan les van disfrutar tot i que amb algun entrebanc.

A l’Agility, en Fish va sortir una mica despistat i va ser absorbit per un tunel, en Morgan va sortit centrat pero l’Elisenda no tant, no van sortir molt fluids i van repetir el balancí. La Collie va començar molt forta l’agility i tot i que no va fer grans zones havia anat salvant la pista amb enginy però despres de fer falta a la rampa també van tirar un pal.

El Jumping semblava ràpid i molt més assequible, tots 3 el van solventar molt be i ràpid, malauradament la Collie va tirar 2 pals però va ser la segona en velocitat de la mànega.

Diumenge en grau I se’n va afegir en Jordi i la Vipper que van marcar-se molt bones pistes ni que van eliminar-se al repetir zones o sequències que no havien anat prou bé.

En les categories superiors vam canviar els germans Collie & Fish per els germans Ela & Loki mentre l’incondicional Morgan seguia allà. L’agility era una pista molt maca i divertida que tots vam solventar molt bé però al haver de corregir zones vam eliminar-nos els 3 equips.

El Jumping tenia el seus «ques», molt control i salts algo diagonalitzats però en Loki i en Morgan s’han marcat uns bons zeros i l’Ela sols ha comés un refús a l’entrada de l’eslàlom que han resolt molt rapidament. Finalment tot hem pogut pujar a podi ja que no èrem molts gossos, en Morgan i la Ela en tercera posició i en Loki en primera. 

ElisendaJosepNeus