Segon dia al Dogs in need: Strip, Loki i Ela a la final

Segon dia del DINAS Avui es feien les dues ultimes proves classificatòries que, sumades a les d’ahir, determinen qui pot anar a la final que es fa dijous. El sistema bàsicament dona punts als que tenen roseta en cadasscuna de les 4 proves classificatòries (el 10% més ben classificat per cadascuna): 50 punts pel primer, 49 pel segon … i 10 punts a la resta que hagi fet un zero.

Sense més preàmbuls, veiem com li ha anat a cadascú:

En LokiLa Carme i la Striptease

Loki

Comença el dia  accelerat per no haver treballat el dia anterior, i atenció, ja de bon matí es marca una pistassa al jumping on acaba primer. A la pista seguent, un agility, tremolem tots: balancí a la primera, passarel·la aturant-se a la baixada … i amb l’emoció en Josep li marca un salt per darrera on no tocava i, apa, eliminat. Al seguent jumping, que no contava per la final, ha tombat un peça del salt de longitud però ha fet una pista molt ràpida.

L'Elisenda i en DracL'Elisenda amb en Morgan

Striptease

En el mateix jumping que en Loki també fa un zero molt ràpid, quedant en quarta posició i sumant uns quants puntets mes a la saca. En l’agility també fa un zero quedant en vuitena posició però sense roseta i en el darrer jumping ha estat eliminada.

Drac

Manté la seva constància i cada dia fa 3 zeros a les 3 pistes. És un crack! En un agility queda el sisè però la llàstima es que només hi havia roseta pels cinc primers 🙁 Fer aquestes pistes a zero ja és un gran exit per un iaio de 10 anys. Us felicitem per les grans pistes que feu

En Jordi i la Vipper JBB4020

Morgan

Tot explosiu i amb un gran potencial, ens ha fet un jumping amb una refusada però, fins i tot així, ha estat el quart més ràpid del seu grup. També ens ha fet l’altre jumping amb un parell de pals i l’agility amb només una falta imolt bon temps. Aquest gos cada dia va millor.

Vipper

Aquesta joveneta està agafant rodatge a les pistes i està fent unes senyores pistasses. De moment encara no te cap roseta però … segur que arribaran.

Ela

La mes petita del grup, avui estava que es sortia. La primera pista un agility on la Neus gairebé es despista en algun punt pero ella ho ha sebut resoldre molt be i quedant sisena i amb puntets per la final, despres un jumping una mica complicat però ella avui podia amb tot: cinquena posició i, per acabar,  un jumping amb dos mitjos slaloms on ha estat novena.

Al final, després de les quatre classificatòries, resulta que l’Ela s’ha classificat per la final de demà i a més ho ha fet amb la segona millor marca al haver tingut roseta en tres de les quatre proves puntuables i un zero a l’altra. La Striptease, amb dues rosetes també ha passat a la final i, sorpresa, també va classificar-se el «novatillo» d’en Loki amb només una puntuada (cal dir que dilluns en Josep jutjava i no va poder competir). En Drac, a pesar d’haver fet a zero totes les proves classificatòries, no va sumar prou punts al endur-se les rosetes gossos molt més joves i, per tant, més ràpids.

Molt bona feina per tots ells. Enhorabona! A veure que com se’ns dona el dia de demà.