El Cànic arrasa a l’Open del CaniCaldes

201803 Canicaldes Podi miniEl campió del dia va ser el Marc que va fer «doblete» en primera posició tant al pre-agility amb la Sally com a l’open amb el Nevat.

La jornada va 201803 Canicaldes Sallycomençar amb dues mànegues de pre-agility on els nostres participants ho van fer realment bé. Van tenir una participació destacada la Winter i en David que van començar molt concentrats i a la primera mànega van fer un zero, però a la segona mànega els nervis van jugar en contra, quedant-se molt a prop de la primera posició i fent-se amb la segona posició al pòdium de mini-midi al pre-agility.

La Molly i la Louisa també van començar molt bé i van fer una primera mànega gairebé perfecta amb un refús, quedant eliminada a la segona.

Pel que fa a la Sally tot i que va quedar eliminada en la primera mànega, en la segona va fer una pista a zero, ràpida i perfecta i se’n va dur el primer premi en la seva categoria.

201803 Canicaldes Molly 2201803 Canicaldes Podi Sally201803 Canicaldes Podi WinterDesprés de les proves de preagility i una xerrada de gossos d’assistència, va començar l’open amb un jumping on van participat el Nevat, la Boira y la Sasha.

El Nevat al jumping va fer varies refusades, logrant però al final salvar la pista sense estar eliminat. A la segona mànega, en canvi, va reivindicar la primera posició fent una pista gairebé perfecta.

La Cristina va fer amb la Boira, una mica espantada i despistada, una bona pista de jumping i un agility prou decent que els va proporcionar una segona posició al pòdium en la categoria de mini-midi.

La Marta i la Sasha tot i que anaven molt nervioses, van fer unes bones pistes. La Sasha molt segura en tots el obstacles va anar fent, i van aconseguir una tercera posició ben merescuda!!

Una gran participació de tots tres que va fer que el pòdium de mini-midi de l’open estigués vestit amb l’uniforme del Cànic.

201803 Canicaldes Boira201803 Canicaldes WinterS’ha de dir que tots els triomfs i premis no haguessin estat possibles sense les recomanacions i consells de l’Estel que va aparèixer de sorpresa amb en Cesar. Moltes gràcies per ser-hi!

La Fira de la terra prometia i no va defraudar: l’entorn, les proves de cavalls, el canicross i les demostracions dels gossos policies van fer que passéssim un agradable diumenge amb bona companyia.