Els nous competidors comencen amb força

201802 Canic MarcEl del 24 i 25 de febrer va ser un cap de setmana intensiu. Plantejavem una prova doble amb molta il·lusió de rebre els nostres amics competidors i aquest cop sobre dues dues pistes simultànies amb totes les seves repercussions: més gent al parking, molta més gent ajudant, més estrés a la taula i al bar … Però a la gent del Cànic ens agraden els reptes.

Aquesta vegada també comptàvem amb la companyia de la Loli de la protectora d’animals. Això, que ja portem varies proves fent, dona l’oportunitat d’entrenar a tothom que vulgui només fent un donatiu per ajudar els animals que no tenen la sort que tenen els nostres gossos i no disposen d’una llar. Ella vol agrair-vos a tots la vostra ajuda amb el que heu pogut. En aquest cap de setmana va recollir 75€.

En Fran i en FoxLa Isabel i en ThorTots dos dies varem començar amb el grau 1 on hi havia alguns competidors del club que debutaven i uns altres pels que era la seva segona prova. Tots ho varen fer molt be, independentment del seu resultat, però l’equip que va poder obtenir dos dels preuats zeros va ser el d’en Marc i en Nevat que van fer també podi on els van acompanyar també altres equips del club com en Fox o en Thor.

Un cop finalitzat el grau 1 varen venir els participants de Grau 2 S/M, categoria on no varem tenir tanta sort. Hi va haver algun agility a 0 o algun jumping i també algun podi de l’Ela i la Striptease però molt contentes. No se li pot demanar ms els nostres gossets quan a més a més estas treballant per la prova.

Cada dia, quan va començava el jumping de grau 2 S/M, s’hi van afegir els nostres companys de grau 2L L’agility de dissabte va ser una mica massacre però el diumenge va ser més assequible. Pel que als jumping, el de diumenge va ser molt ràpid amb unes velocitats que van provocar que molts de nosaltres ens passessim del temps resultant.

En grau 3 hem de fer constar que en Taboo va ser un dels que diumenge va «trencar el crono» fins i tot en una pista una mica mes difícil que la de grau 2.

 DSC0636201802 Canic AjudantsNo podem deixar d’agrair, per la gran feina realitzada, a les més de vint persones del club que varen venir a ajudar desinteressadament encara que no competissin i a tots els que a més competiem. Sabem que sempre podem contar amb vosaltres i sense vosaltres tot això no seria possible.

Sou tots molt grans, una abraçada molt forta i fins la propera

201802 Canic Saya