Podi de la Cora ara tercera en la lliga en DH

Aquest diumenge hem tingut la prova debut del club d’agility Les Fonts de Terrassa a FCAG i l’equip al complert de Divisió d’honor ha anat a fer el seu tastet al nou club.

201710 Fonts Podi Cora201710 Fonts CoraTant la Cora, com la Ela i en Drac tenen opcions per la lliga i ja sabem que en Taboo quan està centrat, s’emporta totes les mànegues, o sigui que els nostres compis anaven a per totes.

La prova ha començat amb un jumping d’allò més enrevessat i ràpid que ens ha fet patir a tots. L’Ela, ha sortit amb ganes i, si calia, sense la Neus però aquesta li ha dit que l’esperes i tornés al «quiet» que ella preferia sortir amb avantatge. Una entrada de pals complicada els ha comportat un refús i tot i algun ensurt en els següents salts per darrera, la pista ha estat molt bona i veloç.

En Taboo s’ha eliminat en un d’aquests salts per darrere complicats i, tot i que l’Estel ha repetit la seqüència, ell ho ha fet igual. Per estar esterilitzat, els té molt ben posats en Taboo.

Després, tant en Drac com la Cora han aconseguit finalitzar aquest exigent jumping a 0.

A l’agility, seguiem amb el mateix estil de pistes, rapides i amb molts «reres». La Ela ha sortit molt veloç i encara es creixia més als túnels. Només ha comès una refusada a l’eslàlom, s’ho hauran d’apuntar com a deures per la setmana vinent.

En Taboo ha sortit molt flipat i s’ha eliminat en un salt que, òbviament, era per darrere però ell l’ha fet recte. Això si, l’Estel ha aprofitat que estava eliminat per felicitar-lo per la zona del balancí.

En Drac anava a zero i amb ganes de guanyar la prova però s’ha eliminat en ser absorbit per un túnel, el que li ha fet perdre el lideratge de la lliga en la seva categoria.

Ara bé, per compensar-hoi, la nostra implacable Cora ha fet la pista a zero, aconseguint la segona posició a la classificació conjunta i pujant al podi, I (en majúscules) AVANÇANT-SE FINS LA TERCERA POSICIÓ DEL PODI DE LA LLIGA!!!. Enhorabona Juli i Cora, sou molt grans!

La setmana que ve, correrem a Lleida. A seguir lluitant caniquillus!

201710 Fonts Drac201710 Fonts Ela201710 Fonts Taboo