12 set 17 A la prova del Marvi l'Elisenda i en Morgan van endur-se el primer lloc

201709 Marvi Podi EliVeient la prova del 11 de setembre a la Roca del Vallès, de vegades penso que no sempre es tenen en compte les particularitats del terreny de cada club per dissenyar les pistes. Feta aquesta reflexió personal passo a fer una petita descripció de com va anar la prova.

Abans de parlar de com ha anat, vagi per endavant que les pistes -bastant regirades- han deixat pel camí un gran número d’eliminats tant a l’agility com al jumping

En Morgan en estàndard i la Piña en mini, tots dos necessitats de punts en grau dos, érem els representants del Cànic.

En Morgan ha estat el primer del Cànic en sortir a fer l’agility i ha fet una pistassa a zero. Memorable conducció de l’Eli com brutal resposta del senyor Morgan, “callando bocas” a lo macho man!!

Amb la Piña no hem estat tant precisos i, a més de tirar un pal, en un túnel que no tocava ens hem eliminat PER CULPA MEVA, per no marcar bé el salt que tocava. Resultat: eliminats!!

Al jumping en Morgan ha fet un començament explosiu però, després de tirar un pal en una seqüència un xic complicada, l’ Eli ha decidit repetir-la i eliminar-se. La resta de la pista força fluïda.

La Piña ha sortit al jumping molt concentrada  ,cap a la mitad de la pista, hem tornat a caure en el parany del túnel. Molt content amb la Piña tot i les dues eliminacions.

Al sumar les dues mànegues, la classificació final ha estat encapçalada pel súper Morgan amb el seu súper agility. Un merescut primer lloc per aquest gran equip. Enhorabona parella!!

FaLang translation system by Faboba